Pārvākšanās ar bērnu

Pārvākšanās ar bērnu

18. Feb 2019, 14:07 Anettte_G Anettte_G

Beidzot tas mirklis ir pienācis, kad esam tikuši pie sava dzīvokļa un vietas, ko tā pa īstam saukt par mājām. Nedēļas nogalē priekšā pārvākšanās. Kā saplānot to visu veiksmīgāk, ja pa vidu ir viens aktīvs čalīties!?

Laicīga mantu sapakošana Šo to saliku kastēs jau šajās brīvdienās. Svarīgi, protams, tās nomarķēt, jo nebūs iespēju lielos ātrumos visu izpakot, bet uz darbu un dārziņu tad tomēr jāiet un mugurā kaut kas jāvelk. Pārējais jāsapako darba dienas vakaros. Busiņā ērāk pārvadāt kastes, taču, pašu spēkiem ar vieglo auto arī vedīsim mantas jau šīs nedēļas laikā, tāpēc būtiski ir pakot arī maisos, kas būs vieglāk ievietojami auto.

Dzīvokļa uzkopšana. Pirms ievākšanās jauno dzīvokli plānots uzkopt kādā darba dienas vakarā. Mamma tīrīs, tētis pieskatīs bērnu.

Bez superomes neiztikt! Palīgā piesaukta ome, kas nogalē visdrīzāk ar mazdēliņu ies uz parciņu spēlēties un tā teikt "nemaisīsies pa kājām".

Busiņš un papildspēki. Lai iztiktu bez entajiem braucieniem, plānots aizrunāt draugu busiņu, lai vienā braucienā aizvestu visas mēbeles un mantas. Palīgā brauks ģimenes locekļi, jo viss pēc iespējas ātrāk jānogādā jaunajā mājvietā.

Mantas steidzamiem gadījumiem. Esmu atlasījusi čupiņu ar drēbēm, apaviem , medikamentiem, pamperiem, kurus sapakošu atsevišķi ērtai paņemšanai.

Pusdienas - par šo man vēl jāpadomā, jo dienas pirmā puse paies darbojoties, taču jāatrod būs laiks arī maltītei, īpaši jau bērnam. Iespējams, ka pasūtīšim ēdienu ar piegādi, lai tas būtu silts un garšīgs.