Parūpējies par sava suņa vārīgajām vietām!

Parūpējies par sava suņa vārīgajām vietām!

06. Oct 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gandrīz trešdaļa suņu kādā no dzīves posmiem ir vismaz viena veselības problēma. Mājdzīvnieku īpašnieki vispirms vēlas, lai mājdzīvnieku dzīve paietu bez traumām un slimībām. 

Tāpēc Royal Canin ir laidis tirgū jaunu produktu klāstu, kuru mērķis ir nodrošināt uztura risinājumus suņu dažādām jutībām. CARE produktu līnijā ir formulas, kas īpaši izstrādātas, lai palīdzētu 10 dažādas jutību gadījumā, kā piemēram viegls ādas kairinājums, gremošanas diskomforts un svara pieaugums. Jaunie produkti ir pieejami maziem, vidējiem un lieliem suņiem.

Jaunās produktu līnijas pamatā ir gadu desmitiem ilgi veikti pētījumi un novērojumi par suņiem un viņu uzturu. 

Jauno produktu izveidošana ir daļa no Royal Canin misijas, kuras mērķis ir palīdzēt īpašniekiem pamanīt nelielas izmaiņas dzīvnieku uzvedībā vai izskatā, meklējot kopīgas jutīguma pazīmes, piemēram, svara palielināšanās, nespodrs kažoks, apetītes zudums un viegli sakairināta āda. Royal Canin ir iztrādājis premium klases produktu klāstu, katrs no kuriem paredzēts vienai specifiskai dzīvnieka vajadzībai: Dermacomfort, Digestive Care, Relax Care, Light Weight Care, Dental Care, Urinary Care, Exigent, Coat Care, Joint Care, and Sterilised. Šo produktu darbība ir pierādīta pētījumos, kuros piedalījās vairāk nekā 2000 suņu. Šiem suņiem jutīguma pazīmes bija samazinājušās tikai pēc dažām nedēļām lietojot šo produktu.

CARE produktu līnija ir pieejama gan mitrā, gan sausā veidā, kas izstrādātas, lai būtu pievilcīga suņiem ar atšķirīgu apetīti un vēlmēm. Mitrā un sausā barība, izstrādātas tieši tai pašai jutībai, un tiek nodrošināti uztura ieguvumi, vienlaikus nodrošinot labas garšas īpašības. Katrs produkts ir izstrādāts ar rūpīgi atlasītām barības vielām, kas nomierina jutīgumu un sniedz labumu veselībai katram sunim.