Pārskats par pagājušo gadu.

07. Jun 2013, 10:56 Saulite21 Saulite21

Sveikas!

Šodien daudz domāju par to kas ir bijis šajā gadā, kas ir mainījies!

Kā jau zinat man ir dēliņš kuram jau ir gads un mēnesis.šī gada laikā manā dzīvē viss ir mainījies pa 180 grādiem, jo vēl daudz kas ir jāsasniedz, ir jāsaņemas izdarīt visu ko vēlos . Cik atceros skolas laiku vienmēr esmu staigājusi bēdīga, domājusi pa sevi muļķīgas domas, domāju ka esmu neveiksminiece, vēl to ka esmu neglīta, kas mani mīlēs. Skolā bija tāda sajūta ka visi mani ienīst.

Dēliņš mani ir iepriecinājis katru dienu, ir bijušas gan prieka dienas, gan asaras, gan prieka asaras, gan satraukums, gan izmisums.

Mani priecē katra diena ko dēls jaunu dara, viņš man arī iemāca ļoti daudz. Saprotu man jākļūst vēl enerģiskākai, jo dēliņš ir ļoti aktīvs.Dēļ dēliņa esmu sākusi ļoti smaidīga, jūtos skaista, par to ka esmu muļķe reizēm piekrītu,jo reizēm neko nesaprotu nezinu ko darīt.Vienalga par to kas mani ienīst vai nē, man svarīgāks ir tas ka mani mīl mani mīļie mans dēliņš. Mans vīrs kas par mums rūpējās. Daudz spēka dod mums abiem mūsu mīlestība.

 Ja runā par to skaistumu tad ir tā ka reizēm jūtos neglīta, bet tad ir tajās dienās kad ir dusmas, neapmierināta ar kaut ko.Bet tagad es paskatos uz sevi saprotu ka esmu skaista, tagad kad man ir brilles godīgi sakot jūtos vēl skaistāka un paskatos vienkārši priecājos :).

Šodien domāju ko esmu sasniegusi: no vienas puses liekas ka neko, bet ja tā padomā esmu izaudzinājusi skaistu dēliņu. Un tā ar turpināšu, bet pacentīšos vēl atraktīvāka kļūt.

No otras puses esmu beigusi tikai 10klases :(. Strādājusi tā riktīgi ar neesmu nekur.

Domāju vai varēšu iemācīt dēlam pareizi dzīvot, vai būšu stipra.Bet jo vairāk pa to domāju, jo vairāk saprotu ka man izdosies.

Par to ko dēls šī gada laikā ir iemācījies es uzrakstīšu nākamnedēļ.

Gribu savam dēlam pateikt Milzīgu Paldies, Mīļu viņu stiprāk par visu pasaulē. Vēlu augt lielam un stipram, izcīnīt visu ko vēlas, sasniegt visu ko vēlas.

Varbūt esmu uzrakstījusi bezsakaru, bet es gribēju vienkārši pateikt cik ļoti es mīlu savu dēlu :*.

Saulīte 21

 

Saulite21 Saulite21 09. Jun 2013, 10:03

Paldies meitenes! Ir doma beigt skolu ceru ka man izdosies. Biškiņ dēlam jāpaaug,jo vēl ēd mani😃,un tad jau var nodoties mācībām.😀

Saulite21 Saulite21 07. Jun 2013, 10:57

Liels paldies manam dēlam par to ka es varu smaidīt! ❤😍