Par tiem, kas lieto ECO dabīgās matu maskas ! Vai esi izveidojis jau savu?

Par tiem, kas lieto ECO dabīgās matu maskas ! Vai esi izveidojis jau savu?

23. May 2022, 07:43 Sigita Paulina Sigita Paulina

Matu maskas , ko Tu pats vari pagatavot mājas ja tomēr esi par ECO cosmetic!!! 

Olas dzeltenuma un zaļās tējas maska.?

Olas ir olbaltumvielu avots un palīdz stiprināt matu folikulu. Olās ir arī vitamīns D, kas veicina augšanu un vitamīns E, kas uzlabo asinsriti. Savukārt zaļā tēja ir lielisks antioksidants un stimulē matu augšanu.

Avokado matu maska?

Pašmāju gatavo avokado maska  iesaka lietot, jo tas ir bagāts ar A, B, E, D vitamīniem. To lieto, lai novērstu matu izkrišanu, piešķirtu tiem mirdzumu un aizsargātu no atkārtotas matu lūšanas. Es iesaku lietot kopā sajaukt ar olīvelļu. 

Kafijas biežumu + olīveļļa (avokado eļļa )☕️

Kafijas biezumi  iedarbojas kā galvas ādas pīlinga līdzeklis un palīdz attīrīt matus no dažādiem produktiem, savukārt olīveļļa palīdz dziļi mitrināt sausus matus. Olīveļļas molekulas dziļāk iesūcas mata šķiedrā par kokosriekstu eļļu un ļauj matam elpot.

Medus maska ? sausiem matiem ! 

Vienalga, vai mati kļuvuši sausi no cieta ūdens, saules vai matu taisnotāja, medus var palīdzēt. Tas ir dabīgs mitrinātājs, kas piesaista un ieslēdz mitrumu. Vari arī iepilināt nedaudz eļļas, jeb tējkaroti ābolu etiķi . 

?Alvejas maska (šo brīnumu es lietoju pati ) 

Alvejas masku var lietot atsevišķi uz matiem. Mums vienkārši jāņem želeja un jāpieliek tā galvas ādai un matiem. Alvejai ir daudz ietekmes uz mūsu matiem. No vienas puses, tas palīdz mums stiprināt matus, jo tiem ir keratīns, kas baro matu šķiedru.

Noteikti izmēģini jau šodien, un Tu redzēsi kā Tavi mati paliek veselīgāki, dzīvāki un spīdīgāki. Bet ja Tev rodas kāds jautājums Tu noteikti vari mani atrast instagramā

www.instagram.com/sigita_paulina 

Kur noteikti mēs varam dalīties ar jeb kuru Tev interesējošo jautājumu ! Es gaidīšu Tevi jau šodien ☀️

Tavs frizieris šodien Es