Par prieku mammai, pavasarim un pašam sev – iedvesmojies ar “Četru Sezonu” maija numuru!

Par prieku mammai, pavasarim un pašam sev – iedvesmojies ar “Četru Sezonu” maija numuru!

21. Apr 2016, 13:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tas it kā ir kārtējais gada mēnesis, tomēr maijā ir kas īpašs... Pirmkārt, pateicoties Māmiņdienai, tas ir viens no sirsnīgākajiem un ģimeniskākajiem gada mēnešiem. Un tas ir arī ļoti gaidīts mēnesis, kad beidzot ir klāt siltais laiks ar garām pastaigām, ar maltītēm un sarunām uz terases, ar pirmajiem piknikiem un ar daudz košu krāsu parādīšanos ēdienkartē. Šķiet, visi beidzot ir pamodušies un gatavi ar sparu mesties jaunos piedzīvojumos.

“Četru Sezonu” maija numurā meklējam gan skaistas, gan garšīgas idejas dāvanām, kas noteikti iepriecinās ikvienu māmiņu. Klāt ir arī košo citronu un neparastā keila laiks, un tu būsi pārsteigts, cik daudz un dažādās receptēs var izmantot šos produktus – no smūtijiem līdz zupām un kūkām. Baudot glāzi šampanieša (jo maijs taču ir viens burvīgs mēnesis, kas jāsvin!), tev jānobauda arī dzirkstošā saruna ar Taittinger šampanieša nama īpašnieku, sirdi un dvēseli Pjēru Emanuelu Tetanžē (Pierre-Emmanuel Taittinger). Bet, kad prāts nesas uz kādiem piedzīvojumiem, tev varētu noderēt garšīgie atradumi un ieteikumi vietām, ko vērts nobaudīt un apmeklēt Berlīnē, – tik kārdinoši, ka Berlīne šķiet rokas stiepiena attālumā un gribas braukt tūlīt. Tomēr arī tepat Latvijā ir kāds jauns atradums ar savu īpašo šarmu – “Zoltners” Tērvetes pusē, ko apmeklējām projekta “Izgaršo Latviju!” ietvaros. Savukārt projekta “Jaunieši virtuvē” dalībnieki šoreiz gatavo receptes, kas īpašas tieši viņu mammām. Žurnālā atradīsi arī parmezāna sieru degustācijas rezultātus (kas, visticamāk, iedvesmos kādas gardas pastas pagatavošanai), receptes bez piena, vieglas un veselīgas receptes ikdienai un svētkiem. Un kur tad bez klasikas virtuvē – smilšu mīklas. Saldas, sāļas, ierastākas un neparastākas receptes dažādām gaumēm. Izmēģini, izgaršo un izbaudi! Lai rosīgs un skaists maijs!

Par to visu un vēl vairāk – četrdesmit otrajā žurnāla “Četras Sezonas” numurā.

Moderns un mūsdienīgs, tomēr saglabājot saikni ar mūsu iecienītajām un tik svarīgajām garšām, žurnāls „Četras Sezonas” runā par ēdienu – pārbaudītas un gardas receptes, jaunumi veikalu plauktos, intervijas, idejas svētkiem, ceļojumi un padomi.

Ar lielām un sulīgām bildēm, padomiem, apskatiem un skaistām svētku idejām bagāts būs arī katrs nākamais žurnāls. Tas iznāk katru mēnesi, saviem lasītājiem piedāvājot ikdienu virtuvē, iepirkšanos veikalā, restorāna apmeklējumu un ceļojumu pārvērst par piedzīvojumu, kas liks uz ēdienu paskatīties daudz garšīgāk. Ikmēneša rubrikas iekļaus maltītes idejas darba dienām, sezonālu produktu apskatus un receptes ar tiem, mūsu atradumus veikalu plauktos un receptes, ko ar šiem visiem produktiem darīt. Žurnāla galvenā ideja ir likt tev virtuvē justies labāk, atbildēt uz taviem jautājumiem, šaubām, vēlmēm un idejām.



20160420175434-19980.jpgPieejams:

„Narvesen”;
„Rimi”;
„SKY”;
„Stockmann”;
„Maxima”;
„Prisma”;
„Vīna Studija”;
„Elvi”;
„Top!”;
„Avokado”;
„UNCE eko un dabas lietas”;
„Lavandas”;
„Dabas Dobe”;
„Sirmais&Dreibants”;
„Eko veikals” Šarlotes ielā 6;
kā arī nopērkams 12 „Mego” veikalos un lielākajā daļā „Statoil” DUS.

Cena: 3,49 EUR

Atgādinām, ka izdevīgāk ir abonēt un saņemt garšīgākās idejas savā pastkastē!
Abonē www.cetrassezonas.lv (3, 6, 9, 12 mēnešiem), www.acd.lv (1, 3, 6, 9 vai 12 mēnešiem) un www.pasts.lv (1‒12 mēnešiem)!
Gada abonements: 29,98 EUR (pērkot 43,88 EUR).