FOTOREPORTĀŽA: Par gada mājsaimnieci kļūst vidusskolniece

FOTOREPORTĀŽA: Par gada mājsaimnieci kļūst vidusskolniece

04. Mar 2013, 16:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sestdien, 2. martā, Rīgā, tirdzniecības centrā Spice Home notika ikgadējā Mājsaimnieču olimpiāde, kas pulcēja 180 izveicīgas un krāšņas mājsaimnieces un vienu mājsaimnieku. Galveno nomināciju Bīstamā mājsaimniece ieguva jūrmalniece Karīna Goluba, kura mācās vidusskolas pēdējā klasē un strādā par auklīti.

Karīna stāsta, ka viņas dalība olimpiādē sanāca daļēji nejauša: „Spice Home ierados kopā ar draudzeni, lai fanotu un pieskatītu bērnu, kamēr viņa piedalās olimpiādē. Bet draudzene nolēma sagādāt man pārsteigumu, un piereģistrēja arī mani. Jau no paša sākuma sajutu adrenalīnu! Bija ļoti aizraujoši augstpapēžu kurpēs riņķot pa tirdzniecības centra dažādajiem veikaliem un pildīt jautros uzdevumus.”

Bez Bīstamās mājsaimnieces, kura balvā ieguva jaunākās paaudzes Philips kafijas automātu no Elkor Tehnikas, tika apbalvotas mājsaimnieces vēl 10 dažādās nominācijās: Sievišķīgākā mājsaimniece – Dace Kalniņa, Ātrākā mājsaimniece – Zane Siliņa, Izveicīgā mīklas rullētāja – Ieva Cīrule, Ašā sijātāja – Juliana Tihomirova, Glāžu pavēlniece – Aļona Nikolajeva, Lūpukrāsas pavēlniece – Natālija Juškova, Sieviete orķestris – Elīna Zelčāne, Hokeja guru – Ieva Einause, Stilīgākā mājsaimniece – Baiba Burkēviča, Seskīgākā mājsaimniece – Lienīte Neimane. Īpašas specbalvas pasniedza veikals Unikulma un sesku klubs Seskumīlis.

Dalībnieku sniegumu 7 dažādās olimpiādes stafetēs vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce, raidījuma Māmiņu klubs vadītāja Kristīne Virsnīte, gastroenterologs Hosams Abu Meri, pavārs Rihards Kalniņš-Frīdenbergs, etiķetes eksperte Aija Strautmane un aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone.  

BILDES VARAT IELĀDĒT ARĪ Facebook profilā TK Spice

saulux10 saulux10 04. Mar 2013, 21:49

neliels labojums-stilīgākā mājsaimniece biju es,nevis rakstā norādītā 😀

aab aab 04. Mar 2013, 21:15

o jā! es tiešām speciāli šuvu priekšautiņu 😀 beigās tā iedvesmojos, ka uzšuvu arī meitiņai pirmo priekšautiņu - viņa atzina par labu esam 😀

Supersausins Supersausins 04. Mar 2013, 16:18

Ja man ar tas intrese jo bija vairaki fotografi😀 un ari Rutas Reinikas bildes neredz😀

Supersausins Supersausins 04. Mar 2013, 16:13

Man prieks par Karinu jo ta biju es kas vinu pieteica😃

Sagatavosim rakstiņu😀

Uzvarētāji tika paziņoti Mājsaimnieču olimpiādes laikā.

Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK 04. Mar 2013, 15:40

labas bildes👍