Ir īstais ogu laiks, kad tās jāēd maksimāli daudz svaigas.
Piedāvāju pagatavot Panna cottu ar svaigām vasaras ogām.
Pagatavošanai vajadzēs:
- 250 ml saldā krējuma;
- 150 ml piena;
- 100 g želejas cukura Multi;
- dažādas svaigas ogas pēc patikas.
Ogas sadalām četros trauciņos. Es liku avenes, mellenes, upenes, jāņogas un persiku gabaliņus.
Katliņā uzvāram krējumu un pienu.
Pieberam želejas cukuru un vēlreiz uzvārām.
Nedaudz padzesējam.
Un pārlejam pāri ogām.
Istabas temperatūrā atstājam atdzist.
Dekorējam ar ogām un augļu gabaliņiem.
Šis deserts noteikti ir vasaras ēdiens, jo viņā var likt visādas svaigas vasaras ogas un augļus.
Bērniem var dot no gada vecuma, tikai attiecīgi mazuļa porcijā liekam tādas ogas un augļus kurus mazais uz gadu jau ēd.
Ļoti gards deserts!
Vēsma
Vasaras ēdienkarte: Vēl pēdējais uzdevums un balva no grill-bāra Lighthouse ir tava!
😀 jā, šis ir ari mūsmājās cieņā.