Pamodini savu sejas ādu!

Pamodini savu sejas ādu!

30. Apr 2013, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pamosties no rītiem grūti ir ne tikai tev, bet arī tavai sejas ādai, jo tai nepieciešama tonizējoša ikrīta aprūpe. Te būs dažas vienkāršas idejas, kas palīdzēs rīta cēlienā gūt mundrumu!

Kartupeļu maska sejai

Tev vajadzēs kartupeli, ko sarīvēt uz rīves, pievieno sarīvētajai masai olas dzeltenumu un tējkaroti piena. Uzliec masku uz attīrītas sejas ādas.

Medus maska

Mazliet sasildi medu, pievieno tējkaroti audu pārslu, visu sajauc. Maska vienlaikus gan baro, gan attīra ādu. Liec uz sejas ādas, paturi 5 minūtes, un pirms nomazgāšanas, pamasē seju, izdarot apļveida kustības.

Ledus kubiņu masāža

Ideāls dienas sākums, sevišķi, ja jāatsvaidzina sejas āda un jālikvidē pietūkums. Dienu iepriekš sasaldē ledū zaļo tēju. No rīta veic masāžu ar marlītē ietītiem ledus kubiņiem, lai neapsaldētu seju. Tāda masāža paātrina asinsriti, izdalās visi toksīni, kas pa nakti uzkrājušies, āda iegūst vajadzīgo tonusu un tu esi pamodusies!

Pēc sejas tīrīšanas, maskām un masāžas, āda jāmitrina un jāpasargā no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Krēms Altermed Panthenol forte 6% vislabāk der veiksmīgam dienas sākumam.

Аltermed Panthenol forte 6% ir krēms, kurš satur lielu daudzumu D-Pantenola un A, E, F vitamīnu kompleksu. Aktīvās vielas ļauj izvairīties no gļotādas oksidācijas un ādas bojājumiem, ko izraisa brīvie radikāļi.

Krēmam ir atjaunojošas īpašības, turklāt - tas lieliski aizsargā ādu un novērš tās mitruma zudumu.

Ideāli der gan taukainai, gan problemātiskai ādai.

Lai Jūsu āda mirdz!

Māmiņu Klubs

 

Panthenol forte 6% krēms

Krēms paredzēts kairinātai vai nogurušai ādai, kā arī ikdienas lietošanai taukainai un problemātiskai ādai.

20130423101728-78376.jpg