Palutini sevi: kas notiek pusdārgakmeņu masāžas laikā?

13. Oct 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gaidību laiks katras sievietes dzīvē ir īpašs, jo mēs sevī lolojam dārgumu – mazu bērniņu, kurš ir tik ļoti gaidīts un mīlēts. Topošās un jaunās māmiņas zina, ka par sevi šajā laikā ir īpaši jārūpējas, lai pati un bēbītis justos labi, tāpēc sevis lutināšanai aicinām atvēl gan laiku, gan iespēju.

Aicinām topošās un jaunās māmiņas Māmiņu Kluba Vecāku skolā kosmētiķes un masieres Natālijas īpašajā kabinetā, kur gan topošās, gan esošās māmiņas piedzīvo brīnišķīgu atpūtu un izbauda sejas un dekoltē masāžu ar pusdārgakmeņiem.

PIESAKIES PUSDĀRGAKMEŅU MASĀŽAI UN CITĀM PROCEDŪRĀM PIE KOSMĒTIĶES NATĀLIJAS KIRJUHINAS ŠEIT->>>

Attīri ādu

Lai masāža nestu vēlamo rezultātu, vispirms māmiņai tiek attīrīta sejas āda. Lai attīrītu topošās māmiņas sejas ādu, tiek izmantota kosmetika, kas paredzēta jutīgai ādai un tiek ievērota maksimāla sterilitāte.

"Grūtniecības laikā mainās hormonālais fons, līdz ar to nevar prognozēt, kā āda izksatīsies, kā reaģēs uz līdzekli, būs iekaisumi, vai nebūs, tāpēc ieteicams labāk dot priekšroku līdzekļiem jutīgai ādai," atklāj kosmētiķe.

Izbaudi pusdārgakmeņu pieskārienu

Pirms masāžas veikšanas pusdārgakmeņi tiek kādu laiku turēti argāna eļļā, kura ir patīkami silta un tad ar maigām roku kustībām tiek ieeļļota seja un dekoltē zona. 

Akmens, ar kuru tiek veikta šī masāža, ir bagāts ar savu filozofiju, tas satur daudz mikroelementu un palīdz strukturēt starpšūnu vielu jeb šķidrumu un palīdz izvadīt šlakvielas un veicina limfas atteci. Tas ļoti aktuāli ir grūtniecības laikā, jo nereti topošajām māmiņām mēdz pietūkt seja, kas ir kā apliecinājusm tam, ka limfai ir nepieciešama palīdzība, tāpēc šādas masāžas būtu ļoti noderīgas. Ar akmeņu palīdzību tiek stimulēti nervu galiņi, līdz ar to tie palīdz kalogēna un elastīna atjaunošanas procesam.

Vērtīgā argāna eļļa 

Savukārt argāna eļļa, kura tiek lietota masāžas laikā, ir viena no vērtīgākajām eļļām, kuru var izmantot ne tikai skaistumkopšanā, bet arī uzturā. Šo eļļu mēdz dēvēt arī par Marokas zeltu, jo tiek iegūta no argāna jeb dzelzskoka, kurš aug tikai un vienīgi Marokā. 

Argāna eļļa ir bagāta ar nepiesātinātajām taukskābēm, E vitamīnu, antioksidantiem, kas palīdz saglabāt veselīgu sirds un sasinsvadu sistēmu, pasargā organismu no dažādām infekcijām. Savukārt skaistumkopšanā izmantojot argāna eļļu, mitrina, atjauno un aizsargā savu ādu, lai neveidojas grumbiņas pirms laika.

Atceries par ikdienas ādas kopšanu

Ikdienā ļoti svarīgi atcerēties notīrīt dekoratīvo kosmētiku no sejas pirms gulētiešanas, jo āda atjaunojas un vairo kalogēnu tieši nakts stundās, ja sejas ādu klāj biezs dekoratīvās kosmētikas slānis, sejas āda nevar veikt savu funkciju un zaudē tvirtumu. 

Lietojot kosmētiku, svarīgi pievērst uzmanību tās sastāvam, svarīgi, lai kosmētika nesaturētu parabērnus, smaržvielas, parafīnu – tās ir trīs lietas, no kurām ntoeikti vajadzētu izvairīties.

Sejas masāžas laikā mēs piedzīvojam ne tikai to, ka mūsu sejas āda tiek bagātīgi mitrināta ar eļļu un stimulēta asisrite, tiek uzlikta arī sejas maska un uzklāts aizsargkrēms, lai mēs varētu doties mājās skaistas un atpūtušās.

Lai mums visām labs noskaņojums un vienmēr mākam atlicināt laiku sevis palutināšanai!

Māmiņu Klubs

PIESAKIES PUSDĀRGAKMEŅU MASĀŽAI UN CITĀM PROCEDŪRĀM PIE KOSMĒTIĶES NATĀLIJAS KIRJUHINAS ŠEIT->>>

Eksperts

Natālija Kirjuhina

Sertificēta kosmētiķe un sertificēta masiere
Natālija Kirjuhina Vecāku skolā