02.04 10:00-13:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 2
Sastāvdaļas:
2 ēd.k milti kama
3 olas
250ml piens
svaigi spināti divas saujas
lociņi
dilles
mazie tomātiņi
nedaudz siers pārkaisīšanai
sķipsniņa sāls
eļļa cepšanai 1 tēj.k
Pagatavošana:
Olas sakuļam ar pienu ,sāli un miltiem kama. Sasmalcinam dilles, lociņus un spinātus. Iemaisam olu maisījumā.
Lejam uz sakarsētas pannas,pāri kārtojam tomātu pusītes.Cepam uz ļoti mazas uguns zem vāka.
Omlete gatava,kad virspuse nav šķidra.Pakustinot pannu viss turas kopā. Siltai uzkaisam nedaudz rīvētu sieru.
Pasniedzam brokastis.
Milti kama man trakoti patīk ar savu riekstu aromātu.
Omlete līdzinās picai :) Sulīga, sātīga, aromātiska un garšīga.
Nav tik traki,iemācos gatavot mazākās porcijās, lai ir katrā ēdienreizē svaigs ēdiens un tai pat laikā kaut kas jauns.
Tev kaimiņi gan ir laimīgi😀 (domāju, ğimene viena ar to galā netiek😀
Gatavoju visu laiku, tik pēdēja laikā mazāk bildēju gatavās receptes un nepublicēju. Bet kad atsāku bildēt,tad jau ieeju azartā,jo man tas patīk.😀
Skatos, Tev nav miera😃 Izskatās garda!