Olvadu nosiešana...

Olvadu nosiešana...

06. Apr 2014, 14:21 DaceT DaceT

Sveikas.

 

Šoreiz vēlos parunāt par sev ļoti aktuālu jautājumu - olvadu nosiešana.

Nedaudz parakņājoties pa interneta dzīlēm esmu noskaidrojusi, ka to var izdarīt sieviete, kas sasniegusi 25 gadu vecumu ar rakstveida piekrišanu. Lai gan no citiem avotiem dzirdēts, ka to var izdarīt tikai ja ir dzimuši vismaz trīs bērni.

Manā gadījumā trīs bērni nav opcija.

 

Vai šeit ir kāda māmiņa, kas ir veikusi olvadu nosiešanu, vai ir vismaz domājusi par šādu izsargāšanās veidu? Saprotu, ka tas ir neatgriezeniski, bet bērnus es vairs negribu. Jūsu pieredze un viedoklis šobrīd man būs visnoderīgākais :)

DaceT DaceT 07. Apr 2014, 09:35 cimbidija

Man pirmais bija ķeizars, tagad ar otru vēl nekas nav skaidrs, bet to es runāšu ar dakteri, jo tas laiks vairs nav tālu. Pie reizes tad arī noprasīšu par šo kontracepcijas metodi.

DaceT DaceT 06. Apr 2014, 17:14 roses

Spirālēm jebkāda ticība ir zudusi, jo divām no manām draudzenēm bija Mirēna un tā nu nebūt nepatraucēja palikt stāvoklī. Un ar manīm ir tā, ka es gribēju tikai vienu bērnu, vienmēr esmu zinājusi, ka man gribas un vajag tikai vienu, bet še tev būs otrs...Aborts manās acīs nav opcija un ar diviem sīkučiem man būs pārpārēm. Vairs nu patiešām man nevajadzēs. Es varbūt nezinu ko es gribu, bet stabili zinu ko es negribu.