Izmēģini Office 365 un ietaupi laiku

05. Mar 2013, 14:01 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Microsoft paziņo par Office 365 Home Premium pieejamību 162 pasaules valstīs, tostarp, Latvijā un latviešu valodā. Jaunais piedāvājums ir mākoņa pakalpojums, kas ietver pilnu Microsoft Office lietojumprogrammu klāstu, kā arī plašas mākoņpakalpojumu iespējas. Lietotājs var izmantot Office 365 uz piecām dažādām ierīcēm, tostarp, planšetdatoriem, klēpjdatoriem, PC un Mac. Office 365 Home Premium ietver papildus 20 GB datu krātuvi SkyDrive mākonī  bez maksas un 60 bezmaksas Skype minūtes zvaniem uz stacionārajiem un mobilajiem telefoniem.

"Office 365 Home Premium ir liels solis uz priekšu, Microsoft virzoties uz pakalpojumu orientētu piedāvājumu. Tas ir daudz vairāk par jaunu Office laidienu, jo ietver ne tikai Office programmas, kuras cilvēki jau ir iecienījuši un iemīlējuši, bet arī mākoņpakalpojumus ar daudzveidīgām un iespaidīgām jaunām iespējām. Mājsaimniecības un lietotāji, kuri mēģina apvienot ģimenes dzīvi un veiksmīgu karjeru, šeit saskatīs efektīvu risinājumu par saprātīgu cenu, kas ļauj padarīt ikdienu ērtāku un produktīvāku, sniedzot iespēju ikvienam ģimenes loceklim izmantot Office 365 iespējas uz dažādām ierīcēm gan mājās, gan ārpus tām, kā arī piekļūt saviem datiem no ikvienas internetam pieslēgtas ierīces. Cilvēku vēlmes un vajadzības mūsdienās mainās ļoti ātri, un Office 365 Home Premium jeb jaunais Office mainās līdz ar tām,” vērtē Andrejs Juščenko, Microsoft Office biznesa grupas vadītājs Baltijā.

Microsoft veiktajā aptaujā, kurā piedalījās vairāk kā 10 000 cilvēku no 20 dažādām pasaules valstīm, konstatēts, ka gandrīz 60 procentiem respondentu nav laika, lai izdarītu visu, ko viņi vēlas, un vairāk kā 80 procenti apgalvoja, ka viņi varētu ietaupīt 1-2 stundas dienā, ja būtu organizētāki. Office 365 Home Premium ir paredzēts, lai padarītu cilvēki ikdienu daudz efektīvāku virtuālajā vidē un palīdzētu labāk organizēt savu laiku.

Līdz ar Office 365 Home Premium Microsoft prezentē arī jauno Office 365 University, kas paredzēta augstskolu studentiem, mācībspēkiem un administrācijas pārstāvjiem.

Office 365 ir lieliska iespēja daudz vienkāršāk organizēt savu dabu un laiku. Plašā funkcionalitāte un iespēja piekļūt savai informācijai no jebkuras vietas sniedz pārliecību, ka vienmēr būs pie rokas nepieciešamais gan mācību procesam, gan savām personīgajām vajadzībām, turklāt web aplikācijas un SkyDrive dokumentus ir iespējams vienkārši koplietot ar skolēniem un kolēģiem. Tāpēc esmu aktīvs šī mākoņpakalpojuma lietotājs gan mājās, gan darbā ar skolēniem. Tāpat atzinīgi vērtēju Office 365 University piedāvājumu, kas arī augstskolu studentiem un pasniedzējiem ļautu izmantot visas priekšrocības, turklāt tikai par nepilniem 15 latiem gadā,” komentē Edgars Bajaruns, vēstures un sociālo zinātņu skolotājs Siguldas vidusskolā un programmas Iespējamā Misija dalībnieks.

Jaunais Office 365 – viss vienā

Abonējot Office 365 Home Premium, visi ģimenes locekļi iegūs pieeju pilnam Office programmatūras klāstam – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher un Access. Viena licence ļauj lietot Office 365 uz piecām dažādām WindowsWindows Phone vai Mac ierīcēm, savukārt mākonī izvietotajiem datiem piekļuve iespējama praktiski no jebkuras ierīces ar interneta pieslēgumu.

Papildus tam abonenti iegūst bezmaksas 20 GB datu krātuvi SkyDrive – dokumentiem, fotogrāfijām un citai informācijai, kā arī vienu stundu bezmaksas zvaniem Skype uz mobilajiem vai fiksētajiem tālruņiem visā pasaulē.

Office 365 –  palīdz taupīt laiku

Jaunais Office piedāvā dažādus uzlabojumus, kas vienkāršo darbu ar dokumentiem un palīdz taupīt laiku:

-       Atsāciet lasīšanu rīks Word un PowerPoint ļauj atzīmēt vietu, no kuras turpināt dokumenta izskatīšanu nākošajā atvēršanas reizē;

-       Zibenīgais aizpildījums funkcija Excel palīdz ātri ievadīt secīgus datus, programmai izmantojot atbilstošus algoritmus;

-       Gan Excel, gan PowerPoint radītas jaunas iespējas vienkāršākai un ātrākai datu noformēšanai. PowerPoint prezentētāja skats ļauj ērtāk vadīt prezentācijas gaitu – auditorija uz galvenā ekrāna redz tikai slaidus, savukārt prezentētājs uz sava ekrāna var aktivizēt arī citu nepieciešamo informāciju prezentācijas norisei;

-       PDF plūduma sakārtošana ļauj pārveidot PDF failu tekstu Word dokumentā.

Office 365 Home Premium abonēšanas maksa mājsaimniecībai ir 69,99 LVL gadā vai 6,99 LVL mēnesī. Office 365 University pieejama par 59.99 LVL uz četriem gadiem – tas ir tikai 1.25 LVL mēnesī.

Aicinām izmēģināt vai iegādāties Office 365 Home Premium šajā vietnē - http://office.microsoft.com/lv-lv/ ; Office 365 University – šeit.