Nr.21 Andra: ieklausīties un sadzirdēt.

04. Feb 2013, 13:05 nosiguldas nosiguldas

Šis uzdevums, man lika nedzaudz apstāties un padomāt, jo....

Mūsu attiecības nekad nav bijušas garlaicīgas, pat tādas domas nav bijušas, bet, ja nu tomēr apstājas un padomā. Iespējams, ka mani viss apmierina, bet kā ir ar viņu. Mēs abi esam vienā kustībā un vakaros, kad  no noguruma krītu no kājām, viņš maigi man pieskarās un protams saņem atteikumu, tā vienu un otru reizi, tad joki par to, kas ir tuvība un vai tā vispār ir. Tad sāku ievērot, ka viņš vairs pat nemēģina, ir samierinājies. Un tad rodās jautājums, cik ilgi un kurš pirmais neizturēs.

To nevar nosaukt par garlaicību , bet gan pielāgošanos apstākļiem. Vai tā vajadzētu būt, noteikti nē. Tad nu tā kā nācās palikt nedēļu mājās, saņēmos un nolēmu mainīt radušos situāciju. Tas bija, kas piemirsts, bet tik mīļš, es biju tik noilgojusies pēc viņa pieskārieniem un viņa acīs atgriezās mirdzums. Nākošā vakarā, viņš apsēdās man blakus un uzvilka pirkstā savu laulības gredzenu, kas viņam glabājās makā, jo darbā, lai to nesabojātu, vilkt nevar. ES GRIBU , LAI TU TO NĒSĀTU.

Man vienmēr ir licies, ka redzu un dzirdu visu, bet tomēr lai nenāktos vienā brīdī teikt, ka man ar tevi ir garlaicīgi un nav par ko runāt ir jāatkārto vecas patiesības.

Jāprot otru cilvēku nevis dzirdēt, bet ieklausīties viņā.

Ikdienas steigā ir jāatrod brītiņš, kad nedaudz apstāties un pāris minūtes veltīt vienam otram.

Jāņem no dzīves visus jaukos brīžus, lai vēlāk nav jānožēlo, ka kautkas palaists garām.

Lieks pieskāriens, lieks glāsts, lieks skūpsts nekad nav par daudz. Tas liek justies mīlētam.

Ir jāmeklē un jāatrod laiks mums diviem vien, kā vēl nezinu, bet tas noteikti ir nākošais ko paveikšu.

Man ir labi ar viņu, bet viņam? tas ir jautājums, kuru sev jāuzdod katru dienu.

Es daru visu, lai mums būtu labi, bet vai patiesi tā ir ? Iespējams, ka nedaudz pietrūkst.

Dīvaini, ka tik dziļi mēs sākam analizēt savas jūtas tikai tad, kad kāds uzdod tādu jautājumu. Man tieši šīs nedēļas uzdevums lika dziļāk ieskatīties sevī un savā vīrā. Es biju pārsteigta, jo bija lietas, kas steigā paskrien garām.

Labākā sieva: trešajā nedēļā meklēsim veidus,

kā atbrīvoties no ikdienas problēmām attiecībās

 

20130117184701-65317.jpg