Noskriets ir!

Noskriets ir!

08. May 2017, 09:50 FejuFeja FejuFeja

Meitiņa pēdējā laikā sākusi celties jau ap plkst. 6.00 tāpēc dienas vidū nogurums piemeklējis arī mani. Arī vakardien. Kārtoju drēbes Sieviešu skrējienam un vīram teicu, ka vislabprātāk tagad ietu pagulēt. Kāda gan skriešana! Tomēr es nebūtu es, ja tik viegli padotos. Protams, kārdinājums bija liels – palikt mājās, nosnausties, neko nedarīt. Bet mēs visi kāpām auto un devāmies uz Mežaparku.

Lai gan vairākas reizes gan vakar, gan iepriekš biju pārbaudījusi, cikos ir starts 10km distancei, vēl līdz pēdējam brīdim nebiju pārliecināta, ka neesmu nokavējusi un savu lielo skrējienu palaidusi garām. Tomēr viss bija veiksmīgi. Pat pie WC nebija pārāk lielas rindas, kā tas parasti mēdz būt sacensībās.

Nedaudz pamaldījusies Zaļā teātra teritorijā, meklējot startu, tas beidzot izdevās...

Startā gandrīz nobirdināju asariņu, jo saviļņojums bija tik liels – es, mamma, jau tik drīz pēc dzemdībām, atkal skrienu. Startā uzņemt tempu gan nedaudz traucēja nūjotāju bariņš, kuras bez sirdsapziņas pārmetumiem bija nostājušās bara priekšgalā. Tad nu pirmie metri pagāja, cenšoties neaizķerties un neuzdurties uz asajām nūjām. Bet tālāk jau kājas pašas sevi nesa uz priekšu. Brīdī, kad garām panesās tempa turētājas uz 50.00, sapratu, ka līdzi netikšu, labāk neizpumpēt spēkus jau sākumā, tāpēc mierīgā tempā sēdēju astē 55.00 tempa turētājām. Tā laiciņu skrējusi, sapratu, ka manī taču ir spēks. Es esmu neapturama!

Un ziniet, ko? Finišēju vien pārdesmit simtdaļas pāri 50 minūtēm. Tātad, nākamreiz zināšu, ka 50.00 tempa turētājām varu turēt līdzi. Vēsā mierā. Izbaudot skrējienu. Kas zina, varbūt nākamais 10km skrējiens būs jau zem 50 minūtēm?

Skrējiens bija lielisks. Un pēc tā gribās saukt – dodiet man vēl, es gribu vēl! Tāpēc pēc nedēļas jau tiekamies Krastmalā. Šogad gan tikai 10km distancē, bet dziļākajos sirds kambaros sapņoju nākamgad pievarēt pirmo maratonu. Es zinu, ka es to spētu.

Viens gan... pēc skrējiena dēls paziņoja, ka man nevajadzēja skriet tik ātri. Vajadzēja skriet 5 stundas, lai viņš varētu ilgāk padzīvoties pa rotaļu laukumu.

Mēs visas tādas foršas un neapturamas

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 08. May 2017, 10:26

Tu esi malacis! 🌷