Neskartās dabas īpašais dārgums

Neskartās dabas īpašais dārgums

05. Dec 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijas daba ir unikāla, tā sniedz mums savus resursus, kurus mēs varam izmantot savā ikdienas dzīvē.

Viens no Latvijas lielākajiem dārgumiem ir neskartie ezeri un to vide. "MARENCE" saldūdens ezera zaļās dūņas ir viens no endēmiskajiem dārgakmeņiem, ko var atrast tikai Latvijā. Iegūtas no Ziemeļu puslodes ledāju ezera 7 metru dziļumā (Rāznas nacionālā parka teritorijā), tās ir vietējās faunas un floras blakusprodukts, kas nobriedis bezskābekļa vidē vairāk nekā 4000 gadu ilgā periodā!

“MARENCE” saldūdens zaļās dūņas satur bioloģiski aktīvas vielas, kas cilvēka organismā iedarbojas šūnu līmenī un nodrošina pilnu aminoskābju kompleksu, vitamīnus C, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, D, E un PP. Latvija jau kopš 19. gadsimta ir slavena ar saviem kūrortiem un sanatorijām, kurās dūņas izmanto ārstniecībā un dziedniecībā. Saldūdens ezera zaļās dūņas ir unikāls Latvijas dabas resurss, kuru ar mūsdienu tehnoloģiju palīdzību iespējams pārvērst par izcilu kopjošās kosmētikas komponenti. Lietojot skaistumkopšanas un dziednieciskās procedūrās, tās darbojas kā dabisks antioksidants, efektīvi uzlabo un atjauno ādu, stimulē imūnsistēmu un nav pārsteigums, ka tas ir spēcīgs dziedināšanas līdzeklis muskuļu un kaulu sistēmām (īpaši sportistiem).

Dabas un zinātnes sinerģija

Lai saglabātu bioaktivitāti un vērtīgos elementus savos produktos, "MARENCE" stingri uzrauga saldūdens zaļo dūņu ieguves procesu. Lai efektīvāk izmantotu dūņās esošās vielas, ir veikti dziļi zinātniski pētījumi. Mūsu profesionālā pieredze sakņojas ciešā sadarbībā ar zinātniekiem, dermatologiem un “in vivo” un “in vitro” testēšanas paneļiem.

Dūņas var izmantot tieši tādas kādas tās ir, vai arī novatoriskos, dabīgos produktos, kas satur vismaz vienu no trīs zīmola īpašajiem saldūdens zaļo dūņu ekstrakta protokoliem - Nr. 1, Nr. 2 un Nr. 3.

Ekstrakta protokoli ir izveidoti, lai saglabātu "MARENCE" saldūdens zaļo dūņu organisko vielu un elementu perfekto attiecību un aktivitāti arī "MARENCE" sejas un ķermeņa kopšanas krēmos, eliksīros, attīrošajā kosmētikā, eļļās un ziepēs, kas mitrina, atjauno un nodrošina ar minerālvielām pat visjutīgāko ādu.

Ar rūpēm pret pasauli un cilvēku

Zaļās domāšanas principi un atbildība pret apkārtējo vidi raksturo "MARENCE" produktu ražošanas procesu. Jau šobrīd kosmētikas produktiem, kuri tiek pildīti tūbās, izvēlēts no cukurniedrēm ražots, 100% pārstrādājams “I’M Green” iepakojums.

Pēc iespējas “MARENCE” izvēlās arī vietējo ražotāju pakalpojumus, iepakojumus, uzlīmes, maisiņus. Mēs lepojamies, ka nesam pasaulei visas Latvijas vēsturiskā mantojuma priekšrocības, apvienojot mūsdienīgus pētījumus un tirgus vajadzības.

Pārdomāta izvēle

Krīzes skartajā 2020. gadā "MARENCE" nemitīgi attīstās un iekaro pircēju sirdis. Uzņēmums veiksmīgi ienāk Kanādas tirgū, uzsāk mazumtirdzniecības paplašināšanos, izvietojot kosmētiku “Stockmann” universālveikala plauktos Rīgā, panākta arī vienošanās par ciešo sadarbību ar lielāko Latvijā un uzticamāko medicīnisko SPA “Baltic Beach Hotel & SPA”, ar kuru tiks izstrādāti specifiskie ķermeņa un sejas kopšanas rituāli  ... un atver "MARENCE" skaistumkopšanas salonu un veikalu Romas dārzā Liepājā.

"MARENCE" ir Latvijas neskartās dabas iedvesmota kosmētika. Mēs esam vietējie, videi un cilvēkiem draudzīgi un unikāli!

Meklējiet www.marence.com