Ņem savu labāko draudzeni un dodies uz...

Ņem savu labāko draudzeni un dodies uz...

09. Feb 2017, 10:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja tev ir draugi, tas ir brīnišķīgi. Ja ir labākā draudzene, tā ir liela laime. 

Jebkurā gadījumā, dzīvē vienmēr ir kāds cilvēks, ar kuru gribas pavadīt laiku kopā, ar ko kopā ir labi!

Sāc domāt jau tagad, ko marta beigās ņemsi līdzi uz izstādi Expo Beauty 2017, jo -

KATRA PROJEKTA "VISLABĀKĀ SEV"

FINĀLISTE

SAŅEMS DĀVANĀ

IELŪGUMU

DIVĀM PERSONĀM

UZ IZSTĀDI

EXPO BEAUTY 2017

No 24. līdz 26. martam SKONTO HALLĒ (E. Melngaiļa iela 1a) norisināsies izstāde Expo Beauty 2017. Jau 21. reizi tā vienkopus pulcēs ietekmīgākos skaistuma industrijas pārstāvjus un tūkstošiem apmeklētāju, kuri interesējas par aktualitātēm un jaunākajām tendencēm skaistuma un veselības jomās. Šajā pavasarī Expo Beauty norisināsies vairāki unikāli pasākumi, kas solās Latvijas skaistumkopšanas industrijā izpelnīties plašu ievērību.

Izstādes laikā notiks vērienīga apmācību sērija “Beauty classes”, kur dalību ņems nozīmīgākie visu Latvijas mūsdienu skaistumkopšanas virzienu pārstāvji. Trīs dienu laikā vadošie vizāžisti, frizieri, kosmetologi, plastiskie ķirurgi un manikīra speciālisti vadīs meistarklases un radošās darbnīcas, iepazīstinās nozares profesionāļus un visus interesentus ar mūsdienu tehnoloģijām un darba metodēm, kā arī prezentēs jaunus produktus un to pielietojumu. Starp “Beauty classes” lektoriem ir salonu tīklu “ Andrey Silchenko” vadītājs, uzņēmējs Andrejs Siļčenko, imidža speciāliste Una Bernatoviča, dermatologs Raimonds Karls, specefektu, kino un teātra grima speciālists Romāns Kaboško, sejas, manuālās plastikas un fitnesa speciāliste Larisa Vitvinova, masāžu tehnoloģiju skolas "SPA SCHOOL” pasniedzējas Aija Jermacāne un Janīna Vasiļjeva, vizāžistes Eva Strautmale, Laura Valuta, Jūlija Mongolka, permanentā grima uzklāšanas trenere no Krievijas Elena Belinska, Krievijas frizieru akadēmijas speciālists sieviešu griezumos un krāsošanā Aleksandrs Slavins un daudzi citi.

Tāpat Expo Beauty 2017 ietvaros varēs gūt ieskatu Latvijā strauju popularitāti gūstošajā sociālajā projektā “Pestīšanas pārvērtības”, ko izveidojušas stiliste-vizažiste Vlada Volkoviča un friziermeistare un skaistumkopšanas salonu tīkla Šade vadītāja Natālija Tereško. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja sekot līdzi kārtējās projekta dalībnieces vizuālajām pārvērtībām. Projektā, izturot organizatoru rīkoto atlases kārtu, piedalīties var ikviena sieviete.

Izstādē neizpaliks arī virkne sacensību profesionāļiem, kuri konkursos uzskatāmi un efektīgi demonstrēs pašas jaunākās darba tehnikas. Jau otro gadu izstādes laikā norisināsies konkurss “Kreatīvais make-up”, “Permanentā grima I neatkarīgais Baltijas konkurss”, meistari piedalīsies “Atklātajā vizāžistu konkursā”, “Atklātajā frizieru čempionātā”, norisināsies SPA SCHOOL studentu čempionāts “Meistaru aleja” un konkurss “Ekstravagantā līgava”. Izstādes līdzorganizatoru vidū šogad ir: uzņēmums Double D Professional, masāžu tehnoloģiju skola SPA SCHOOL, imidža skola-studija UNASTYLE, Baltijas Imidža speciālistu asociācija, Baltijas Vizāžistu un imidža dizaineru asociācija, Latvijas Skaistumkopšanas speciālistu asociācija.

Uzticams Expo Beauty sadarbības partneris ir macību centrs Make-Up Atelier Paris Latvia. Tās profesionālo vizāžistu komanda visiem interesentiem vadīs meistarklašu sēriju, izveidos make-up un sniegs konsultācijas izstādes apmeklētājiem pilnīgi bez maksas.

Tradicionāli izstādē Expo Beauty tiks prezentēti latviešu un ārvalstu kompāniju produkti un pakalpojumi skaistumkopšanas jomā: aparatūra un profesionālā kosmētika skaistumkopšanas saloniem, frizētavām un solārijiem; līdzekļi un ierīces permanentā grima uzklāšanai un tetovēšanai; manikīra pakalpojumi; masāžas tehnikas; dekoratīvā kosmētika; aksesuāri un rotas ķermenim un matiem, kā arī profesionālo mācību centru aktuālie piedāvājumi. Starp zīmoliem, kas jau pieteikuši savu dalību izstādē: Schwarzkopf, NYX, Micabella, NICE Cosmetics, SLA Paris, Angel Professional, Lashprof, Dermosil, MISSHA, PURE IDENTITY un daudzi citi.

UZMANĪBU!!!

Ielūgumus saņemt varēsiet Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ieeja no Elizabetes ielas puses), 1.stāvā no 10.marta.

20170209104111-85048.jpg