Nelūgtais viesis..

Nelūgtais viesis..

31. Jan 2019, 21:40 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Visa māja baciļos! Šogad ziemas laiks ir īpaši nejauks arī mūsmājas! No šeit dzīvojošiem 3 cilvēkiem , šonedēļ slimi ir 3!!, Jā,mēs visi! Lieliski vai ne? 

Eliotiņš jau ar punķīti un klepu dzīvojās pa māju jau no pagājušās nedēļas trešdienas. Ar tēti mēģinājām samenedžēt darba dienas cik nu spējām, un abi mēģinājām tikt galā ar radušos situāciju! 

Pieminēšu- Eliots mums ir no tiem bērniņiem, kuri, pfuuu pfuuu pfuuuu, reti slimo! Bērnu dārza gaitas mūsu mazais uzsāka Jāņu nedēļā, un šī ir tikai trešā reizīte kad Eliots ir slims.. manuprāt diezgan labs rādītājs priekš tāda laika sprīža..

Atgriežos pie mūsu baciļiem..

Šīs nedēļas sākumā jau arī mūsu tētis pievienojās Eliotam ar 39 temp un palika dzīvoties pa mājām.. No vienas puses jau varētu domāt- lieliski! Lai abi kungi dzīvojas pa mājām un veseļojas, un es droši varu doties uz darbiņu, jo zinu, ka abi atrodas lieliskā kompānijā! Bet nē! Dakterei aizdomas ka tētim varētu būt gripa, (pēc apskates gan izrādījās angīna) un abi kungi esot jāizolē viens no otra! Mammīt, vērsim Jums abiem slimības lapas vaļā un šonedēļ dzīvojieties pa māju!

Nu labi.. 

Rit pirmā diena - man jau lēnām sāk braukt jumtiņš.. Katrs izolēts savā istabā..

*mazākais kungs raud- jo grūti, gribas mammu, gribas kakao, gribas multeni..
*Lielākais kungs- cik slikti, “tūlīt nomirs”, vajag termometru, vajag zāles..

Labi ka man neko nevajag , smejos..

Un tā dienu pēc dienas, līdz pievienojos savu slimo pulciņam .. 
Ak ! Kā man tajā brīdī pietrūka darbs! Kā gribējās vienkārši bēgt no mājas! Slimot visai ģimenei kopā ir patiešām grūti, ļoti grūti, ir sevišķi, ja esi vismazāk “cietušais” šajā situācijā! 


Nu labi, izsūdzējos, bet nebija jau arī tā, ka kādu brīdi nepienestu arī man to citrontējiņu pie gultas! Paldies mīļais :)

Ja lēnām jau sāku priecāties- tūlīt nedēļas beigas, vēl brīvdienas, un varēsim atgriezties ikdienas skrējienā (jo manā gadījumā, slimošana, un visiem kopā, tiešām ļoti nogurdina..) tad Eliotam šodien papildus “DĀVANĀ” pievienojās konjuktivīts!! Nu kāpēc?? Goda vārds, raudāt gribas!! 
Nu labi.. šim visam ir arī labā puse- visu mūžu jau bez apstājas neslimos! Es ceru..
Ar šo savu stāstu es vienkārši gribēju pačīkstēt un izkratīt savu nedēļas sasāpējušo nogurumu .. Paldies! Man nedaudz palika vieglāk.
Kad pati esmu citron/ingver tējas sadzērusies, augļus un ķiplokmaizites saēdusies, tad mēģinu ar katru dienu ar vien vairāk veltīt laiku Eliotam, jo viņš  jau , nabadziņš mazais, nesaprot, kāpēc mammīte labprātāk pagulētu visu dienu gultā, nevis gribētu skriet ar mašīnām pa māju- kurš būs pirmais, kā to mēdzām  darīt ikdienā!

Ļauju vairāk Eliotam iesaistīties virtuves palīga darbos- kopīgi cepam vitamīnu maizītes, jeb kiplokgrauzdinus, Eliota iemīļotās banānu pankūkas un visu ko citu ko mums slinkums vai veselība atļauj! 

Pats izvēlējas priekšautu, brilles, un ļoti apzinīgi ķērās pie darba

 

 Šajā nedēļā  mēs praktizējam “ne tik straujas rotaļas”.

Lai Eliots pēc ilgās slimošanas galīgi nebūtu "ierūsējis" starp pārējiem bd draugiem, ķeros pie "PINTEREST"

 un meklēju kā izklaidēt savu kundziņu, interesanti un izglītojoši, šo lietotni izmantoju ļoti biezi idejām ikdienā, starp citu - noder jebkurā jomā :)

 

Pfū! Esmu sirsniņu izkratījusi, varu atgriezties pie saviem slimnieciņiem! Reizēm jau gribas - tā vienkārši izčīkstēt  savu sāpi, nevar jau mani un Eliota piedzīvojumu sastāvēt tikai no rožainām  dienām :)

 Lai veselība šobrīd ik katrā mājā!!