Izaicinājumi treniņos viens pēc otra!

Izaicinājumi treniņos viens pēc otra!

14. May 2019, 11:21 KristineT KristineT

Šoreiz gan sanāca, ka atskaiti par iepriekšējām nedēļām rakstu vienā slejā. Jo kā jau mammām, mums laika maz paliek citiem darbiem. Vispirms primārie un ja vēl vajadzīga radoša iedvesma, tad to ar nevienmēr var paspēt noķert, lai liktu lietā. Tādēļ šories būs par divām nedēļām.

Protams treniņi, kā treniņi. Cenšos tikt tam ritmam līdzi, kas nebūt šajās nedēļās nav izdevies viegli, jo mans jaunietis ir izdomājis pa naktīm negulēt, vai mosties neskaitāmas reizes, līdz ar to mana atpūta miegā ir gaužām īsa un nepietiekoša šādai fiziskai slodzei. Bet es cenšos,jo merķis tomēr nosprausts un gribās sasniegt maksimāli labāko rezultātu.

Ceturtās nedēļas sesdienas treniņš bija "bomba", jo tas notika parkā. Lai atgādinātu, tad todien bija 8 grādi un taisījās līt. Par treniņu parkā varu teikt, ir forši, ja protams visi suņu saimnieki būtu savākuši aiz saviem mīluļiem. Bet tas noteikti nemazināja mūsu apņemšanos. Treniņu vadīja karatē treneris, līdz ar to  bija diezgan interesantas stafetes un treniņu elementi. Jāsaka, ka treniņa nobeigumā mēs visi saņēmām arī mega lielu dušu no dabas, nu tā, lai atsvaidzinātu mūs.

Iepriekšējā nedēļā mazliet tika pamainīta ar treniņu veidu, jo mierīgais stiepšanās treniņš bija parnests uz trešdienu un piektdien bija mega dedzinošs un ātrs. Jo sestdiena mūs sagaidīga ar lielisku meistarklasi Rīgas Centrāltirgū, jeb Gastrotirgū. Bija tiešām burvīgi un atsvaidzinoši pabūt citā, ne sportiskā vidē un pagatavot ne tikai veselīgus, bet arī gardus ēdienus.

Tā kā projekts strauji tuvojas nobeigumam, arī rezultāti ir svarīgi, jāatzīst, ka manas ekspektācijas un vēlmes ar reālo situāciju tomēr atšķiras. Taču tas nenozīmē, ka rezultātu nav, to ir. Teikšu godīgi, miega trūkums tomēr dara savu, kas diemžēl nepalīdz iegūt perfekto formu divos mēnešos. Tomēr projekts ir lielisks, ar to, ka ja es pat nepaspēšu iegūt savu vēlamo figūru, tas dod ļoti lielu pamatu tam, lai pēc tam to varētu turpināt. Jo sapratne par ēdienu un fizisko kombināciju, kas palīdz uzlabot tavu ķermeni ir tik pat vērtīga, lai neteiktu pat vērtīgāka, kā momentāla ķermeņa perfektās formas atgūšana.

Tādēļ visu ar vēsu prātu un mazāk paškritikas, jo darbiņš jau tikai iesākts, gan jau arī tiksim līdz galam. Tomēr vēl pāris nedeļas priekšā un kas zin, varbūt viss vēl būs.

Apsolu, nākamo nedēļ atskaitīties laicīgi.

Lai visiem burvīga un aktivitātēm bagāta nedēļā.