Jogas un mūzikas festivālā Natālija Frolova no Krievijas

09. Jun 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

20140609090355-90945.jpg

19.- 22.jūnijā atpūtas kompleksā „Brūveri” norisināsies otrais Starptautiskais Saulgriežu Jogas un Mūzikas festivāls. Jogas nodarbības, lekcijas, pasaules mūzikas koncerti un daba. Pasniedzēji un viesi ieradīsies no dažādām pasaules vietām. Viena no festivāla pasniedzējām šogad būs Natālija Frolova no Krievijas.

Natālija Frolova ir psihoterapeite, Kundalini jogas instruktore, sertificēta Sat Nam Rasayan dziedniece un gonga meditāciju vadītāja.

Natālija praktizē jogu vairāk kā 10 gadus, viņa pabeigusi Kundalini jogas skolotāju 1. līmeņa apmācības un šobrīd apgūst 2. līmeņa mācību programmu. Viņa piedalījusies daudzās pasaules līmeņa jogas skolotāju meistarklasēs un ir apguvusi arī spēles jogu bērniem, jogas profilaksi atkarību ārstēšanā un gonga meditāciju.

Natālija Frolova ir psihoterapeite un klīniskā psiholoģe, viņai ir plaša pieredze klīniskajā un pētnieciskajā darbā narkoloģijas jomā un psihoterapijā. Pateicoties klasiskajai izglītībai un lielai pieredzei tradicionālajā medicīnā, viņai izdodas apvienot racionālo un iracionālo pieeju, pievēršot vienlīdz lielu uzmanību gan garīgajai, gan fiziskajai prakses daļai. Klasiskās psihoterapijas metodes apvienojumā ar jogas elpošanas un meditācijas tehnikām sniedz ievērojamus rezultātus, ļaujot samazināt medikamentu devas vai pavisam atteikties no zālēm.

Saulgrieži ir brīnumains laiks, kad cilvēks var smelties dabas enerģiju. Tiekamies festivālā un svinēsim patiesu laimi, gaismu un mīlestību...

PIEDALIES KONKURSĀ UN LAIMĒ BIĻETES UZ JOGAS UN MŪZIKAS FESTIVĀLU!

Vairāk par Jogas un Mūzikas festivālu:

www.solsticeyogafestival.com

20140519153817-28759.jpg