Nagu ārstēšana un stiprināšana ar biotīnu

Nagu ārstēšana un stiprināšana ar biotīnu

05. Aug 2015, 16:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nagu ārējais izskats var daudz ko pastāstīt par visa organisma stāvokli, un skaisti nagi, galvenokārt, ir veseli nagi. Ko darīt, ja tie sāk šķelties, lūzt un ir ar dzeltenu nokrāsu? «Nagiem ir vajadzīgs kalcijs! Ēd vairāk biezpiena!”, - tas ir visbiežākais, ko var dzirdēt no apkārtējiem cilvēkiem. 

Tā tik tiešām ir taisnība. Kalcijs, kā ir visiem zināms, ir nepieciešams, lai nagi būtu veseli un stipri. Taču iemesli, kādēļ nagi kļūst trausli, ir dažādi un ar vienu biezpienu iztikt dažreiz nemaz nevar. Nagu veselībai ir nepieciešama gan iekšējā orgānisma uzlabošana, gan ārējās iedarbības zāles.

Bieži vien nagi kļūst strausli pēc gēla manikīra, un šādā gadījumā parasti ir nepieciešams ļoti īsā laikā ārstēt nagus, lai rokas izskatītos koptas un kārtīgas.

Līdzekļu nagu stiprināšanai ir ļoti daudz: vitamīni, ārstniecieskie krēmi, vaski un arī speciālās nagu lakas. Cilvēki, kuri saskaras ar šo problēmu, visdrīzāk ir jau mēģinājuši daudz ko.

Tieši tāpēc mēs gribam pastāstīt par kolosālu jaunumu, kas parādījās pasaulē šajā gadā. Viens no spilgtākiem jaunumiem nagu ārstēšanas jomā pieder itāļu ražotājam LAYLA Cosmetics. Neskatoties uz to, ka LAYLA jau gandrīz 80 gadus ražo lieliskas nagu lakas un nagu dizaina produkciju, un arī nagu stiprināšanas līdzekļu sortimentā netrūkst. Uzņēmums neapstājās un atrada pavisam jaunu unikālu  formulu. LAYLA Pharma ir jauna sērija, kuras pamatā ir biotīns. Tie ir unikālie līdzekļi, kas nesatur glutēnu un tiek ražoti pēc jaunākās tehnoloģijas. Sastāvs ir ļoti saudzīgs un ir dermatoloģiski testēts. Tā ir sava veida SPA-procedūra nagiem. Uzklājot ārstniecisko nagu laku, katru minūti nagi tiek baroti ar biotīnu. 

BIOTĪNS (vitamīns B7, vitamīns H) – ir B grupas vitamīns. Veselīgs ādai (novērš sausumu), matiem (piešķir apjomu) un nagiem (padara tos veselīgus un stiprus). Biotīns ir svarīgs enerģijas avots. 

"Immediate Strenghtening Action" - Nagu laka, kas ātri stiprina nagus un novērš šķelšanos. Pateicoties speciālam LAYLA Pharma sastāvam, nagu keratīna struktūra kļūst vesela un stipra. Viegli rozā krāsa ir labi piestāv ikdienas manikīra uzklāšanai.

Growth promoter” - Nagu laka, kas nodrošina nagu intensīvo augšanu.

Atbalsta dabīgo nagu augšanu pateicoties jūras aļģēm un indijas riekstu ekstraktiem.

Aktivizē mikrocirkulāciju, kas paātrina nagu augšanas ātrumu.

Nagi izskatās veseli un skaisti un tiek baroti ar nātres ekstraktu un vitamīniem E un C.

„All in one. Care and beauty” – Līdzeklis nagu skaistumam un veselībai.

Eleganta nagu laka, kas baro nagus ar A vitamīnu un jūras aļgu ekstraktiem. Nagi kļūst stiprāki un tiek aizsargāti pateicoties kalcijam līdzekļa sastāvā.

LAYLA Pharma sortimentā ir pat līdzeklis tiem, kam ir slikts ieradums - grauzt savus nagus, gan arī speciāla nagu laka, kas vizuāli novērš dzelteno nokrāsu. 

Lai saglabātu nagu veselību starp gēla lakas uzklāšanas reizēm, ļoti ieteicams pāris dienas lietot LAYLA Pharma līdzekļus. Tā būs lieliska iepēja nagiem saņemt maksimālo vitamīnu daudzumu un galvenais, biotīnu. 

LAYLA Cosmetics sortiments ir ļoti plašs, un visas nagu lakas ir domātas profesionālai lietošanai. Līdz ar to ārstnieciskā nagu laku sērija pārsteigs ne tikai ar rezultātu, bet arī ar uzklāšanu un noturību. 

Saņemt vairāk informācijas un pasūtīt produkciju var www.amarina.lv interneta veikalā.

20150714095952-84574.jpg