Mūsu skaistule ir ieradusies!

Mūsu skaistule ir ieradusies!

15. Dec 2021, 00:00 eatbetterGatavo eatbetterGatavo

Līdz ar trešo Adventi arī mūsu mājās ienāca zaļā skaistule - Ziemassvētku eglīte ?

Katru gadu eglīte ir mūsu ģimenes neatņemama svētku sastāvdaļa. Tās meklēšana , rotāšana un atvešana mājās ir liels ģimenes kopīgs notikums. 

Ik gadu , kopš mūsu ģimenē ienāca Eliots, tā svētku sajūtas radīšana mums ir vēl svarīgāka. 

Pēdējos gadus savas eglītes meklējumos devāmies tieši uz mazajiem tirdziņiem, kur kuplās skaistules piedāvā izvēlēties “Egļu serviss”. Varu apsolīt, tur tiešām atradīsiet viss kuplākās un skaistākās eglītes.

Gribu pieminēt, ka laikam esam mazliet izvēlīgi, un vēlamies eglīti tādu, kurai būtu mīkstas un kuplas skujas, pati eglīte būtu gana kupla, kā arī, svarīgi, lai eglīte nebirtu - tāpēc esam iecienījuši tieši Nord eglītes.

Tā kā šogad decembra sākums mūs pārsteidza ar karantīnas laiku, nācās nedaudz mainīt savus plānus, un eglīti pasūtījām pirmo x attālināti - ļoti cerēju, ka atnāks tieši tāda, kādu mēs izvēlētos paši.. NETICĒSIET - mūsuprāt, tā atnāca vēl skaistāka. Dikti priecājos, ka kurjeri laipni to uznesa uz mūsu dzīvokli - 5 stāvu, un tas šogad nebija jādara vīram :)

Rotājumos šogad izvelējāmies , nu labi, Eliots izvēlējās, ka tā tiks rotāta sarkanos un zelta toņos. 

Šogad mums ar tēti nebija ļauts piedalīties rotāšanā, jo piecgadnieks gribēja to izdarīt pats, tikai nedaudz lūdzot mums palīdzēt.

Tāda, lūk, ir mūsu ģimenes viena no svētku tradīcijām, varbūt Jums arī ir kāda? :)