Vaide izveido video blogu YouTube: Modes tendences maijam 2014

20. May 2014, 14:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vaide uzsāk jaunu, tās pieredzē vēl nebijušu projektu – izveido video blogu. Sākot ar šo pavasari, reizi mēnesī tiek demonstrēti video rullīši, kuros pazīstamā apģērbu dizainere Sonita Pāvuliņa stāsta par jaunākajām modes tendencēm. Dizainere iepazīstina skatītājus arī ar firmas Vaide veikalu preču klāstu un dalās ar stila noslēpumiem – ar ko izdevīgāka ir tā vai cita krāsu kombinācija, kādi fasoni ir modē, un kādas ir to priekšrocības. 

20140520141517-85846.jpg

Nākotnē paredzēts piesātināt video rullīšus ar vēl lielāku informācijas apjomu. Tajos tiks stāstīts ne tikai par modes tendencēm un Vaide veikalu piedāvājumiem, bet Sonita Pāvuliņa sniegs arī vērtīgus padomus – kā kombinēt aksesuārus, izvēlēties piemērotu fasonu un daudz ko citu.

Video rullīšus var aplūkot Vaide kanālā YouTube, kā arī parakstoties uz Vaide lapu Facebook. Starp citu, lapa regulāri tiek papildināta ne tikai ar interesantu informāciju par uzņēmumu, bet arī ar dažādiem jaunumiem par stilu un skaistumu, un, protams, ar konkursiem, kuros var laimēt vērtīgas balvas no Vaide!   

20140520132020-67184.jpg

Atgādināsim, ka uzņēmums Vaide – tas ir Latvijas apģērbu ražotājs, kas izgatavo savas paša izstrādātās kolekcijas. Šobrīd sekmīgi strādā 18 Vaide firmas veikali ne tikai Baltijā, bet arī Ukrainā, Krievijā un Vācijā. Tas liecina par to, ka pircējus interesē Latvijā ražotie apģērbi, tie atbilst pasaules modes tendencēm un kvalitātes ziņā neatpaliek no pasaulē pazīstamu zīmolu ražotājiem!