Moderns grims rudenī - kāds tas ir?

Moderns grims rudenī - kāds tas ir?

16. Oct 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katru ganu mode mūs pārsteidz ar jaunām tendencēm, atgriežot sen aizmirsto, un tomēr - katru reizi piedāvājot arī ko jaunu. Tas attiecas ne tikai uz apģērbu, bet arī uz grimu, kas, saprotams, tēla izveidē, nav izņēmums. Kā uzklāt grimu rudenī? Tūliņ uzzināsi!

  1. Matēts mirdzums uz vaigiem - minimālisma stilā. Tas praktiski neatšķiras no iepriekšējas sezonas. Vislabāk un vieglāk uzklāt ir vaigu ēnas, kas ir kā pērlītes. Maigi, pieticīgi, dabīgi toņi būs pats labākais, kā izcelt savas sejas vaibstus!
  2. Dūmakainas acis vai "kaķenes acis". Acu plakstiņu krāsošanā populāri joprojām ir dūmakainie toņi, brūnie toņi, zemes toņi. Tieši tas visvairāk izceļ ne tikai sievietes dabiskumu, bet arī skaistumu. Tieši tavai sejas ādas krāsai piemēroti toņi, rūpīgi uzklātas ēnas, kas retušētas ar otiņu - un skats neatvairāms!
  3. Grafiskais make-up. Te gan būs vairāk vajadzīgs kāds profesionālis, jo pašai, ja esi iesācēja, var neizdoties.
  4. Dubultās līnijas. Mitrais "laineris" vai acu zīmulis, kas uzklāts nevis vienu reizi un ir gaišs, gandrīz pat blāvs, bet - izteiktāks krāsojums.
  5. Brūnā dūmaka - ēnās, lūpās, mazliet vaigos. Bet ar tonālā krēma izvēli - nepārspīlē, tam nevajadzētu atšķirties no tava ādas toņa, un tas jālieto pavisam nedaudz!
  6. Metāliskas ēnas - kam piestāv, droši! Bet, ja vēl nezini, vai tev piestāv, eksperimentē!
  7. Lūpas - gaišie toņi vai arī caurspīdīgums. Protams, arī spilgtie akcenti joprojām ir modē, ar noteikumu, ka lūpas ir kā matētas. Ja izvēlies sulīgu toni, tam jāsaskan ar pārējo kosmētiku, kas uzklāta uz sejas, pretējā gadījumā izskatīsies vulgāri.. Zem lūpu krāsas der uzkrāsot higiēnisko lūpu krāsu, lai lūpu krāsa klātos vieglāk un būtu tāda kā saliedēta ar lūpu ādu. Ak jā, arī lūpu spīdumu mode atgriežas - dabīgie toņi jo sevišķi!
  8. Uzacis - par tām nedrīkst aizmirst. Biezas, kuplas, bet rūpīgi apstrādātas, izraustītas, labi koptas uzacis ar tieši tavai sejas ādai piemērotu uzacu formu padarīs tavu seju skaistāku. Nekads, pat sarežģītākais grims un skaistākā, dārgākā kosmētika neliks izskatīties tev skaistai, ja nebūsi parūpējusies par uzacīm!

Katra no mums ir mazliet māksliniece, un, kad runa ir par grimu un modei, vēsajā sezonā varam ļauties fantāzijai, jo vasarā tomēr vairāk tiecamies uz minimālismu. Tad tagad īstais laiks eksperimentiem, bet - saprāta robežās, ar mēra izjūtu. Un mājās taču varam katra eksperimentēt, kaut vai saviem mīļajiem vīriem pajautājot - kā tad es šodien izskatos?

Veiksmi un skaistu ik dienu!

Māmiņu Klubs

 

20151004182546-83021.jpg

catrice.eu