Modernais aksesuārs - lakatiņš! Praktiski padomi tā sasiešanā

12. Apr 2013, 09:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lakatiņi un šalles ir tās lietas, ar ko atsvaidzināt jebkuru tērpu. Arī Latvijas sievietes pievērsušās beidzot interesantu matu sprādžu, matu rotu lietošanai. Tāpat visu var kombinēt arī ar dažādiem matu pinumiem, kā to iesaka darīt stiliste Dace Grīnberga.

Modernākie raksti šallēs un lakatos

  • Klasika šogad šallēs ir maigās krāsas.
  • Violeti lillā ir jau no pagājušā gada, bet labi piestāvēs arī šim pavasarim!
  • Un ļoti populāri ir ziedu – taureņu motīvi.
  • Parādījies lakatiem ir jauns piegriezums – trubveida šalles, lakati. Tos ir vieglāk kombinēt, bet grūtāk būs uzsiet pušķus.
  • Strīpaini lakatiņi, šallītes piestāvēs gan pie peldkostīmiem, gan pie ikdienas apģērba.
  • Modē ir arī visādu veidu punktiņu raksti.
20130408155118-83979.jpg

Praktiski lakatiņa sasiešanas padomi:

  • Šalle divās daļās. Ja mēs uzliekam austrumu motīva šalli, to varam likt divās daļās, kā parasti meitenes dara. Ja vienu daļu ievelk tuvāk kakla līnijai, tiek nosegta kakla zona, bet tiek pagarināta kakla daļa, atstājot lakata otro daļu nokarājamies.
  • Pie lielām somām šalli var piesiet arī kā pušķi.
  • Vasarā, gluži kā no filmām, lakatiņu var uzmest arī uz galvas – cepure nav vajadzīga un arī frizūra netiek sabojāta.
20130408155340-53582.jpg
  • Starp citu, no lakatiņa var izveidot arī interesantu puķi - aksesuāru apģērbam, ko no abām pusēm var piespraust ar magnētu – viens lakata priekšpusē, otrs – aiz apģērba.
20130408155432-94869.jpg
  • No lakata var pagatavot arī citu aksesuāru – apliekot to ap kaklu un uzsienot pušķīti – kā banti! Izskatās efektīgi!

Uzšuj savu lakatiņu pati!

Auduma veikalos var iegādāties audumu, kurš mums patīk, izvēlamies 1,40m platumā un apšujot maliņas, būs mums pašām savs lakatiņš! Turklāt – tas būs ietaupījums.

Žurnālos un internetā ir pieejami dažādi padomi, kuros ieskatoties, jebkura var iemācīties sasiet interesantā veidā šallīti vai lakatiņu.

Vai esi iegādājusies jau šopavasar kādu lakatiņu, šalli?

Māmiņu Klubs

Dace Grīnberga

Māmiņu Klubā tagad vari apgūt arī make-up un matu veidošanas pamatus, kas noderēs ikvienai sevi mīlošai sievietei! PIECU nodarbību kurss, kuru vadīs grimētāja un stiliste Dace Grīnberga. Viņa, starp citu, ir arī raidījuma „Māmiņu Klubs“ un Latvijas Televīzijas stiliste. Ne viena vien Latvijas slavenība grimējusies tieši pie Daces.

20130305155519-40138.jpg

PIESAKIES STILISTES DACES GRĪNBERGAS APMEKLĒJUMIEM ŠEIT!

Jolanta Salaka

Ja vēlies uzzināt, kādu make-up izvēlēties, kāds apģērba piegriezums tev piestāv vislabāk, kāds matu griezums tevi padarīs košāku, aicinām pieteikties uz stilistes Jolantas Salakas individuālo stila konsultāciju Māmiņu klubā.

 

"Manuprāt, stilista uzdevums ir panākt, lai cilvēks ne tikai izskatītos lieliski, bet tā arī justos. Lai ar radīto koptēlu tu sevi kā personību varētu izteikt vēl vairāk, lai tēls dzīvotu kopā ar tevi, nevis tev traucētu.
Šo uzdevumu, tad arī cenšos izpildīt!", tā Jolanta.

PIESAKIES STILISTES JOLANTAS SALAKAS INDIVIDUĀLAJĀM KONSULTĀCIJĀM ŠEIT!

Kristīne Pridanova

Pavadot vienu stundu ar stilisti, vari uzdot jautājumus un saņemt atbildes par jebkādiem Tevi interesējošiem stila un meikapa jautājumiem.

PIESAKIES STILISTES KRISTĪNES PRIDANOVAS INDIVIDUĀLAJĀM KONSULTĀCIJĀM ŠEIT!