missed abortion (MA)

missed abortion (MA)

22. Mar 2017, 09:25 Sheridana Sheridana

Sveikas!

Gribētu uzzināt kādas personīgo pieredzi!

Man jau otro reizi ir MA. Pirmo reizi veicu abrazīvo dzemdes tīrīšanu. Taču šoreiz daktere saka, ka varu vēl pagaidīt varbūt pats viss iztīrās. Kā tas īsti ir? Sāpes sākās pēkšņi? Un cik liela ir tā asiņošana? Un kurā brīdī jūs devāties uz slimnīcu? Un ko jūs darījāt pēc tam? Kādas pārbaudes veicāt, lai nākošreiz tā nenotiktu?

Ļoti gribētu dzirdēt kādas personīgās pieredzes stāstu.

Paldies :)

AliEs AliEs 22. Mar 2017, 09:39

Man pirms gada bija MA. Kādā 8.nedēļā sākās asiņošana. Diagnosticēja MA. Mana ginekoloģe arī cerēja, ka man pašai iztīrīsies. Gāju 1x nedēļā pārbaudīt, kā izskatās, visu laiku stipri asiņoja. Trešajā reizē, kad vēl nekas nebija iztīrījies, nosūtīja uz slimnīcu. Tur arī, pirmajā dienā iedeva kādas zāles, bet otrajā dienā, kad vēl nebija iztīrījies, veica mehāniski šo pasākumu. Draudzenei iztīrījās nedēļas laikā pašai.

Vēl pirms tam man bija ārpus dzemdes grūtniecība. Līdz ar to, jau daudz pārbaudes veicu pa vidu šiem abiem negadījumiem - olvadu caurlaidības rtg, pārbaudīja uz visdažādākajām infekcijas slimībām.
Pēc MA man vēl skatījās dažādus marķierus, hormonus asins analīzēs. Nekur nebija kur piesieties, viss kārtībā. Vīram neko nepārbaudīja, teica, ka nav nepieciešams, ja vien paši nevēlamies.
Daktere teica, ka vienkārši tā reizēm esot, konkrētās olšūnas un spermatozoīda nesaderība.

Šobrīd jau 6 mēnešus zem sirds nesāju bērniņu 😀 😀 😀

Lai Tev veicas, maziņš noteikti atnākssavā īstajālaikā 😀