Mirklim IR liela nozīme.

Mirklim IR liela nozīme.

13. Oct 2017, 13:21 lauruxs87 lauruxs87

Šo virsrakstu aizņēmos no jaunas sociālās kampaņas kuras iniciators ir Labklājības ministrija. Vai jūs esat pamanījušas kādu rakstu vai video? 

Man patīk un uzrunā šī ideja. It sevišķi kad arvien vairāk tuvojas laiks kad būs jāatgriežas darbā. Jā pirmajā BKA es gribēju ātrāk atgriezties darbā , jo biju noilgojušies pēc sabiedrības. Bet šoreiz esot BKA naudu katru brīdi ko esmu mājās. Izbaudu kā mainās gadalaiki ,priecājos un skatos kā aug mani bērni. 

Bet atgriežoties pie tēmas. Kā baudīt mirkļus kopā ar bērniem.  Es atrodu laiku lai pajautātu bērnam kā viņam ir gājis dārziņā. Uzklausu un cenšos atbildēt uz daudzajiem kāpēc .... ? Ļauju lasīt kastaņus un lapas, kaut jau mājās to ir daudz. Ļauju lēkāt pa peļķēm, kaut drēbes būs slapjas . Atļaujos nesavākt māju , jo bērns grib ierāpties man klēpī un mīļoties. No rīta pavārtīties kopā gultā. Tā varētu turpināt un turpināt. 

Manuprāt īpaši šajā tehnoloģiju laikmetā ir jāatrod laiks lai baudītu laiku kopā ar bērniem.  Kaut nedaudz nolikt malā telefonus mājās un ejot pastaigā( arī spēļu laukumā neblenzt ekrānā) . Izslēgt TV , datoru vai planšeti un spēlēties ar bērnu kopā. 

Kā jūs pavadāt laiku kopā ar bērniem? 

Vai esat pamanījušas šo kampaņu? Un ko jūs par to domājat? 

lauvinja lauvinja 13. Oct 2017, 14:59

Kampaņu neesmu pamanījusi, bet ikdienā šos principus cenšos ievērot. Pat vairāk - svarīgi ir veltīt laiku ne tikai bērniem, bet arī saviem tuvajiem (piem. vecākiem) un sev.