Mini pikniks Ķemeru purvā

Mini pikniks Ķemeru purvā

12. May 2016, 10:02 Cielavinna Cielavinna

Ar šo blogu vēlējos parādīt to, ka arī bez lielām naudām var pavadīt skaistu vakaru ar ģimeni, iepazīstot dabu, ieelpojot svaigu gaisu un nedaudz ieturēties vietā, kur valda miers, klusums un burvīgs skats. 

Ķemeru tīreļa takās laba piknika vieta ir skatu tornis, tur ir soli, kur apsēsties. Var, protams, apsēsties arī pašā torņa augšgalā, bet tad līdzi jāpaņem sedziņa. Galvenais, protams, aiz sevis satīrīt visu. Liels mīnuss ir tas, ka tur nav miskašu kointeineru un līdz ar to viss musurs jānēsā līdzi. Protams, ka atrodas cilvēki, kas visu nomet arī uz zemes, jo varēja pamanīt alus pudeles, izsmēķus.

Pagājušo gadu Ķemeru purva takas apmeklējām pašā vasaras plaukumā, proti jūlijā http://www.maminuklubs.lv/sieviesu-klubs/dodamies-uz-purvu-jeb-divas-stundas-lielaja-kemeru-tireli-264604/   

Šoreiz mūsu vizīte bija pašā maija sākumā. Ja Jūs zinātu cik skaisti tur bija un klusi. Varu ieteikt uz turieni braukt vakarpusē, jo pa dienu daudz cilvēku un tad sanāk drūzmēšanās.

Maijā kad daba mostas, viss paliek zaļš, krāsains un kokos parādas mazie pumpuriņi kas tiecās pēc saules, purvs paliek ļoti skaists, dzīvīgs. Putnu čalas, kāši kas pēc ziemas atgriešas Latvijā, tas viss ir neaprakstāmi skaisti.