№48 Jolanta: Mīļi kā Lācēni!

№48 Jolanta: Mīļi kā Lācēni!

04. Feb 2015, 16:20 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

Vīrs mani pārsteidz:

-         Pirmais lielais pārsteigums, ko vīrs, kurš vēl tobrīd nebija oficiāli mans vīrs, bija ļoti skaista sudraba kaklarotiņa. To viņš man uzdāvināja manā dzimšanas dienā, pirmā, ko svinējām kopā. Tobrīd bijām pazīstami vien 2 mēnešus, un šāda dāvana bija ļoti īpaša.

-         Vīra prasme gatavot ēst, viņa radošums un izdoma pagatavot ko jaunu, nebijušu, un vēl vienlaikus spēt variēt ar garšvielām.

-         Ik pa laikam man dāvinot ziedus, viņš zin, ka man tie sagādā ļoti daudz prieka;

-         Atveda mājās mūsu pirmo bērnu – kaķenīti Pīku, par ko rūpēties un, kas sagādās prieku mums abiem. Jo esam kaķu mīļi.

-         Un pats pats LIELĀKAIS pārsteigums bija saderināšanās gredzens vīna glāzē. Tas tik tiešām bija šoks, kad to tur ieraudzīju, ilgi jau šo brīdi gaidīju, un kad to vismazāk gaidīju – RE KU IR!

Vīrs zin, ka mani var iepriecināt gan ar kaut ko pavisam vienkāršu, kaut vai mājās atnesot Daridas limonādi un kaņēļa bulciņu.

Es pērsteidzu vīriņu:

-         Manuprāt, jau pats lielākais pārsteigums viņam esmu es pati. Mana personība, raksturs, uzvedība, humors, skatījums uz lietām, viņam lika pasvīst! :D Vienīgā un īpašā, tikai viņam! Pati labākā draudzene, mīļotā, sieviņa!

-         Ar lielo atbalstu MTB Kalnu divriteņu sacensībās. Kā vīrs saka, esmu viņa menedžere. Pat tad kad esam sastrīdējušies, sacensību dienā par spīti visam – atbalstu vīru no visas sirds, turu īkšķus un sutu vislabākās domas kosmosā, lai sacensību ceļš ir raits, un bez šķēršļiem.

-         Vīrs teica, ka visvairāk viņu iepriecina, ja es pagatavoju viņam ēst. Tam pat nav jābūt nekam īpašam, tā var būt mana frikadeļu zupa, vai mīkstie kartupeļi un maltās gaļas mērce, vai pat manis ceptā pica, vai torte. Svarīgākā ir mīlestību, ar kādu ēdiens ir pagatavots!

Un VISLIELĀKAIS pārsteigums, ko sagādāju vīram 2013.g. 18.novembrī – paziņoju, ka mums gaidāms ģimenes pieaugums. Laimīgākā diena mūsu abu dzīvēs!!!

20150204154529-31858.jpg

Mēs izspriedām, ka netikai mūsu attiecības, bet vispārējo ikdienas rutīnu atsvaidzina kopā pavadītais laiks:

-         Tie ir vasaras ceļojumi, tuvāki, tālāki;

-         Pikniki pie dabas krūts;

-         Velo izbraucieni;

-         Laivošana pa skaistajām Latvijas upēm;

-         Ziemā – slēpošana;

Un visa iespējamā izklaide ar mūsu dēliņu.

20150204155207-32652.jpg

20150204155226-46268.jpg

Bildes no ceļojuma: 3 dienas pa Igauniju!

Tā kā mans vīrs atbilst teicienam: „Ka vīriešiem MĪLESTĪBA iet caur vēderu”, un viņu iepriecina jebkurš manis pagatavotais ēdiens, tad nu es viņu iepriecināju ar gardu Frikadeļu zupu vakariņās.

20150204155400-43932.jpg

Un saldajā – saldējuma kokteilis ar gardajām Rafello, kas ir viņa mīļākais gardums.

20150204155437-84242.jpg

 

Laimīgs vīrs, apmierināta sieva!

Talismana jautājumu vēlējos apspriest ar vīru. Un kad viņam pajautāju, kas varētu būt MŪSU ģimenes talismans, viņš nedomājot atbildēja: „Ka Pīka.” Pīka ir mūsu mīļā kaķenīte, kas ģimenē dzīvo jau 5 gadus. Un jā, viņa ir mūsu pirmais bērns, kura simbolizē mūsu kopdzīvi. Un kā jau īsts ģimenes loceklis, tika sagatavots bērniņa ienākšanai, daudz stāstijām, ka būs jaunākais brālis, par kuru būs jārūpējas, jāpieskata. Un Pīka savas vecākās māsas pienākumus pilda uz goda, jo sevišķi tad, kad mājās ar Gustavu ir tikai tētis! :)

20150204161639-56044.jpg

Tā, kā šajā konkursā piedalos pirmo reizi, tas bija liels izaicinājums. Es ceru, ka ar visiem uzdevumiem tiku galā godam, jo ir laba gandarījuma sajūta. Šie uzdevumi lika padomāt ar mūsu attiecībām, jo sevišķi tagad, kad vairs neesam divi vien, bet starp mums ir mūsu dēliņš. Ir nedaudz pazudusi mūsu romantika, vairāk laika veltam spēlēm un rotaļām trijatā, kas arī mūs piepilda ar kaudzi emociju un prieka. Pēc šiem uzdevumiem secināju, ka jācenšas daudz biežāk iepriecināt vīru pēc viņa saspringtajām darba dienām ar mīļām vakariņām divatā, kad Gustaviņš jau devies pie miera. Arī mūsu Scrabīgais kubiņš ņems dalību vientuļos vakaros. Un esam izpildījuši mūsu vēlēšanos...pirms pāris dienām mēs nopirkām paši savu Scrabble spēli, un jau esam izspēlējuši 2 spēles 2 vakaros, un pagaidām vīrs bauda uzvaras garšu!

20150204161833-13074.jpg

Ja mēs mīlam savus vīrus, tad, lai kādas mēs arī nebūtu, tāpat saviem vīriem esam LABĀKĀS SIEVAS! 

Lai Mums visām veicas!

 

20150119122229-11194.jpg