Mīlestības un pārsteigumu diena

Mīlestības un pārsteigumu diena

29. Dec 2016, 10:01 nosiguldas nosiguldas

šīs dienas būs patiesi maģiskas. Šodien mīlestības diena, bet rīt diena, kura mums katrai var nest īpašus pārsteigumus. 

29. decembris – trešā diena, marts

Lai marts tev dāvātu savu atdzimšanas enerģiju, sākumu tam ieliec šodien (atkal piezīme – šogad tas labi sakrīt ar jauna Mēness cikla sākumu un plānu kaldināšanas laiku!). Esi apburošs un mīlas pilns! Šodien neviens nedrīkstētu skumt – īpaši jau sievietes. Ar visu savu būtību tiecies paust mīlestību, laimi, harmoniju. Dāvā dievietes cienīgus smaidus!

Neprecētās sievietes šodien var koķetēt, aizņemtās – teikt mīļus vārdus partnerim. Precētiem pāriem māja jāpiepilda ar laimes un mīlestības enerģiju. Laiks mīlestības rituāliem. Pat tad, ja esi viena, centies sajusties mīlēta un vajadzīga kādam – gan jau tāds cilvēks ir, tikai varbūt tu viņu vēl neesi sastapusi.

Dari visu, ko sirds vēlas, galvenais – skaisti un ar mīlestību. Vientulība, skumjas un jebkuri konflikti šodien nav pieļaujami (taču šai dienai tie esot raksturīgi).

Rūpīgi pieskati arī savu īpašumu – kāds var "uzlikt aci".

30. decembris – ceturtā diena, aprīlis

Šodien jāpadomā par nākotni – kādu to vēlies redzēt. Kolīdz izpratīsi, kāds ir tavs mērķis, velti šo dienu tam. Ja uzmanīgi vērosi, šodien pamanīsi norādes par pagātnē pieļautajām kļūdām. Izdari secinājumus, kas darāms, – jālūdz piedošana vai jāpiedod, jāpalīdz vai jāpalūdz palīdzība. Lepnībai šodien nav vietas. Diena formē aprīļa mēnesi, bet mēnesis – likteni.

Pēc šodienas notikumiem varēsi spriest, vai pareizi iesi pa savu ceļu aprīlī un vai pamanīsi liktenīgos pagriezienus.

Šo dienu var izmantot arī atjaunojošām procedūrām.