№16: Mīlestība virmo gaisā

№16: Mīlestība virmo gaisā

05. Feb 2016, 14:31 Cielavinna Cielavinna

Liels paldies Māmiņu klubam par šīm četrām nedēļām, kas ļāva uzzināt ko jaunu vai atcerēties sen aizmirsto.

Attiecības jākopj patstāvīgi, jo savādāk tās novītīs kā pļavas ziediņš vēlā rudenī. Šo četru nedēļu laikā esmu atcerējusies to ka attiecības neveido tikai viens cilvēks, un jāmāk ieklausīties un saprast otru cilvēku. Nav svarīgi, ka mūsu attiecībās ir kāpumi un kritumi, galvenais, ka mēs mākam piecelties un ar smaidu iet tālāk. Mēs esam īsti un patiesi un mums nevienam nav jāpierāda ne mūsu mīlestība nedz tas cik kopā ir labi.

Kas pietrūkst mūsu attiecībās, mana otra pusīte to uzzināja pastaigā gar jūru un viņš tam piekrita un tagad jācenšas labot. Pietrukst mazs mazumiņš, lai kopā justos vēl labāk un patīkamāk.

Ko jūs gribētu kā pāris darīt, lai savas attiecības uzlabotu, vai tajās ienestu jaunu kvalitāti? Vairāk ceļot, jo ceļošana ir tas, kas satuvina vairāk par visu. Ceļojot tas ir laiks divatā, ko varam izbaudīt kā pāris.

Vēlmju kalendārs ir ļoti vienkāršs un visas sadaļas aizpilda ceļojums, jo bez šīs nodarbes man ir grūti, jo vienmēr gribas jaunus iespaidus un emocijas. Sēdēt mājās tas nav priekš manis. Cerams, ka laimes fortuna būs manā pusē un jūnija mēnesī aizbrauksim uz skaistu vietu, kur sirds un prāts spēs atpūsties no ikdienas steigas.

20160205142320-32994.jpg

Man ļoti patīk taisīt pārsteigumus un tīši šī īpašība palīdz mūsu attiecībās saglabāt rozīnīti, jo viņš nezina ko no manis var sagaidīt kādā mirklī. Ikdienā vienmēr cenšos saviem abiem vīriešiem patīk to, cik ļoti viņus mīlu un cenšos viņus apkampt pēc iespējas biežāk, jo ir pierādīts, ka apskāvieni vairo laimi.

Šajā nedēļā pēc ilgiem laikiem aizbraucām līdz jūrai, kur mierīgi varējām parunāties un baudīt skaisto skatu.

20160205142837-28986.jpg

Visiem gribēju ieteikt, ja gribat baudīt divvientulību nevajaga daudz- tik aizbraukt līdz jūrai. Ūdens ir tā stihija kas nomierina.

Nemāku es skaisti rakstīt, bet šis jau nav daiļliteratūras darbs, bet darbs par savām attiecībām.

Paldies vēlreiz Māmiņu klubam par šo projektu.

p.s. dažas bildes no interneta dzīslēm

20160114190708-30745.jpg

annijalise annijalise 06. Feb 2016, 08:51

jā, attiecības ir jākopj visu laiku, citādi tās aizaugs ar nezālēm,lai jums izdodas🌷