Ķermeņa masāža
22.04 12:00-13:00
Brīvo vietu skaits: 1
Kad tradicionālās ēdienreižu bāzes - kartupeļi, makaroni, rīsi, ir apnikuši ir laiks pamēģināt ko jaunu. Miežu putraimu biezbutrai nepieciešams:
* miežu putraimi
* ūdens
* sāls
Miežu putraimu daudzums ml (piem. glāzēs) ar ūdeni ir 1:2, t.i. viena glāze miežu putraimu un 2 glāzes ūdens. Piemetam šķipsiņu sāls un vāram 15 minūtes. Var servēt uzreiz, vai arī ļaut putrai 5 minūtes nogatavināties un piebriest.
Šoreiz biezputra servēta ar šķēlītēs saceptu cūkgaļu un daiviņās sagrietiem tomātiem, bet to var pasniegt arī kādu mērci vai skābu krējumu.
Biezputru var vārīt arī vairāk, un nākamajā ēdienreizē pirms pasniegšanas apcept sviestā.
Mūssmājās šo biezputru jau no maza vecuma labprāt ēd arī bērni!