Šodien MFD Veselības grupa Sieviešu Festivāla laikā aicinās pārbaudīt savu veselību!

Šodien MFD Veselības grupa Sieviešu Festivāla laikā aicinās pārbaudīt savu veselību!

25. Mar 2023, 07:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sieviešu Festivālā, kas Jūrmalā norisināsies jau šajā sestdienā, 25. martā, varēsi satikt MFD Veselības grupas speciālistus, kuri ne tikai uzstāsies ar vērtīgām lekcijām, aktualizējot sievietēm svarīgus jautājumus par veselību, bet arī piedāvās unikālu iespēju – Sieviešu Festivālā uz vietas pārbaudīt savu veselību, kā arī konsultēties ar medicīnas speciālistiem. 

No Jurmala Hall skatuves ar lekcijām tevi uzrunās:

13.10-14.10 MFD Veselības grupas Sieviešu veselības centra “Vita” augsta riska grūtniecības ginekoloģe Zane Krastiņa un sabiedrisko attiecību speciāliste veselības nozarē, Bowen terapeite Edīte Kaņepāja- Vanaga ar lekciju “21. gadsimta uzturs un dzīvesveids dažādos sievietes vecuma un dzīves posmos – pubērtātē, grūtniecībā, perimenopauzē”

14.30-14.50 MFD Veselības grupas dermatoloģe, dietoloģe Lāsma Kalnbērza, lai dalītos ar “Veselas un mirdzošas ādas noslēpumiem”;

18.00-18.20 MFD Veselības grupas psihiatrs Gunārs Trimda, lai palīdzētu rast atbildi uz jautājumu “Kā ir būt sievietei?”

Visa Sieviešu Festivāla garumā darbosies veselības konsultācijas un ekspress pārbaudes sadarbībā ar MFD Veselības grupu. Zālē “Bulduri” tu varēsi bez maksas:

  • Veikt bezmaksas glikozes un holesterīna pārbaudi;
  • Saņemt fizoterapeita konsultāciju;
  • Noteikt acu iekšējo spiedienu un acu optisko stiprumu;
  • Konsultēties ar podologu par pareizu pēdu kopšanu, pareizu apavu nēsāšanu;
  • Ar dermoskopu pārbaudīt dzimumzīmes.

Pasākuma norises laikā no plkst. 12.00 līdz 18.00 blakus “Lielupe Semarah Hotel” darbosies Mobilās diagnostikas buss ar krūšu mamogrāfijas iespējām. Mamogrāfijas izmeklējuma ilgums - 15 minūtes, līdzi jābūt nosūtījumam. Sieviešu Festivāla ietvaros pakalpojuma cena ar atlaidi - 24,50 EUR izmeklējumam (standarta cena izmeklējumam 35 EUR).

Sieviešu Festivāla laikā MFD Veselības grupa tevi aicinās arī uz fotostūrīti un piedāvās piedalīties izlozē par vērtīgu balvu – MFD Veselības grupas dāvanu karti 500 EUR vērtībā!

TIEKAMIES SIEVIEŠU FESTIVĀLĀ 25. MARTĀ!

BIĻETI UZ FESTIVĀLU IEGĀDĀJIES BEZRINDAS.LV

SIEVIEŠU FESTIVĀLA PROGRAMMA