Meklē idejas randiņu vietām? Ieskaties TE!

Meklē idejas randiņu vietām? Ieskaties TE!

14. Feb 2020, 23:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc bērniņa piedzimšanas pāra attiecības mainās. Ikdienā ienāk daudz jaunu rūpju un raižu, pārbaudījumu, bet lielākais izaicinājums ir attiecības. Kā nepazaudēt attiecībās dzirksti, kā atrast laiku, kuru pavadīt divatā, kā izvairīties no tā, lai sarunas nebūtu tikai par bērna veselību, ēšanu un autiņbiksītēm?

Daudzi pāri izvēlas doties randiņos. Rast iespēju bērniņu atstāt pieskatīšanai auklītei, vecvecākiem vai krustvecākiem, lai uz mirkli atcerētos, kādas bija viņu attiecības tad, kad bija divi vien.

Vai esat jau ieplānojuši savu nākamo randiņu? Mums ir idejas dažādām gaumēm, kurp randiņa laikā doties, lai patiesi izbaudītu laiku divatā.

Hotel Jūrmala Spa

Saunu un baseinu centrs Wellness Oasis ar sešām dažādām saunām un trīs dažādu temperatūru baseiniem, burbuļvannām, kaskādi ir lieliska vieta, kur atpūsties un sajust vasaru visa gada garumā. Starp baseiniem ierīkotajā Aquabārā var nobaudīt kādu atspirdzinošu kokteili vai tēju.

Adrese: Jomas iela 47/49, Jūrmala

Pastaiga pa vecpilsētu, gar jūras krastu vai parku

Randiņš, kuram iepriekš nevajag rezervēt galdiņu un nekas arī nenotiks, ja ieplānoto randiņu vajadzēs pārcelt par pārdesmit minūtēm. Sadodaties rokās un dodaties foršā pastaigā, kur vien rāda acis - vai tā būtu pastaiga gar jūras krasu, pa Ogres Zilajiem kalniem vai arī vecpilsētu. Risiniet sirsnīgas sarunas, atceraties savu attiecību pirmsākumus un kaliet plānus turpmākajam laikam.

Adrese: Kur vien acis rāda

Kino

Kad jūs pēdējo reizi bijāt kino? Divatā, uz filmu pieaugušajiem nevis kārtējo multenīti? Kino ir ideāls variants, jo randiņam netraucēs ne lietus, ne sniegs, ne vējš. Jums atliek vien izvēlēties savai gaumei atbilstošu filmu - romantisku komēdiju, spraigu trilleri vai arī fantastikas filmu. 

Adrese: kinoteātri visā Latvijā

Tējas istaba Runa

Tējas no visas pasaules, veģetārs un vegānisks pusdienu piedāvājums, saldumi, veselības kokteiļi, kafija - uz vietas mājīgā un siltā atmosfērā vai arī līdzņemšanai.

Adrese: Zirgu iela 3, Rīga

Krodziņš MEKE

Krogs MEKE ir Latvijā un, iespējams, arī visā Baltijā vienīgais ceļmalas krogs, kurš ierīkots vairāk nekā 100 gadu vecā guļ būves kūtī. Tas atrodas šosejas Rīga-Tallina 51. km, kur vienuviet saplūst lauku miers ar starptautiskās automaģistrāles steigu. Ēdienu klāstā — mūsdienu latviskā virtuve.

Adrese: Mežgravas, Liepupe, Salacgrīvas nov.

Bernātu Dzintariņš

Kafejnīca "Bernātu Dzintariņš" ir maza, omulīga 60-to gadu `būdiņa`mežā, kā vārti uz Bernātu dabas parku, Nīcas novadā populārākās pieejas jūrai ceļagalā. Laba Austrijas kafija, vietējās zāļu tējas, mazliet nostalģiska rakstura gards un sātīgs ēdiens, pagatavots no vietējiem sezonas produktiem, malkas krāsnī cepta lauku maize, pašu radītas kūkas un saldēdieni. Svaigi spiestas sulas, auksti saldējuma kokteiļi un sildoši karstie dzērieni. Užavas alus un Aizputes vīna darītavas vīni.

Adrese: Dzintariņš, Bernāti, Nīcas nov.

Restorāns Putnu dārzs

Restorāns „Putnu Dārzs” ir vieta, kur satikties, nobaudīt maltīti gan draugu kompānijā vai romantiskā gaisotnē, kā arī ērti jutīsities atzīmējot nelielas svinības. Dizaina interjers ar mūzikas instrumentiem un antīkām grāmatām padarīs jūsu vakariņas par neaizmirstamu piedzīvojumu.

Adrese: Lielā iela 6, Jelgava

Teātra apmeklējums

Daudzi pāri teic, ka vismaz reizi gadā cenšas izrauties no ikdienas rutīnas, lai apmeklētu kopā teātri. Varbūt ir vērts to darīt arī jums? Iegādājaties biļeti jau savlaicīgi un laikus sarunājiet, kurš pieskatīs jūsu mazo. Vai tas būtu kāds no Rīgas teātriem, Liepājas, Valmieras vai arī Daugavpils - katra reapertuārā atradīsiet sev ko saistošu. Tiesa, uz daudzām izrādēm biļetes tiek izpirktas ļoti ātri, tāpēc šo randiņu būs jāieplāno ļoti laicīgi.

Adrese: teātri visā Latvijā

Bea Basil cafe

Mājas restorāns Juglā, kas uzbur sirsnīgu atmosfēru un piedāvā svaigu un gardu ēdienu. Vieta, kur divatā paslēpties no apkārtējās kņadas, malkojot gardu tēju un nogaršojot saldo. Regulāri piedāvā arī trīs kārtu ēdienkartes par īpaši pievilcīgām cenām.

Adrese: Kvēles iela 41, Rīga

KU KUU Parka Kafee

Ādažu centrālajā parkā ir uzstādīts neliels omulīgs kafejnīcas namiņš, kur baudīt dažādus ēdienus un dzērienus līdzņemšanai. Tas sniedz komfortablu uzturēšanos un patīkamu laika pavadīšanu parka apmeklētājiem.

Adrese: Gaujas iela 10A, Ādaži