Mazgāšanas eļļa un eļļas balzams sausai ādai

Mazgāšanas eļļa un eļļas balzams sausai ādai

27. Nov 2019, 00:18 naomica naomica

Salīdzinot ar massmarketa kosmētiku , aptiekas linijām es uzticos vairāk, tāpec labprāt piekrītu notestēt Uriage Xemose līnijas jaunumus.

Man bija iespēja izmēgināt eļļas mazgāsanas līdzekli un eļļas balzāmu.

Šī līnija paredzēta sausai un atopiskai ādai, gen sejai,gan ķermenim.

Man pašai ir sausa āda gan sejai,gan rokām. Mazulim dažreiz uz ķermena paradās sausa vietiņas. Bet, bez izteikta dermatīta vai allergijas.

1. mazgāšanas eļļa- viegla caurspīdīga un eļļaina tekstūra maigi attīra sejiņu. Es mazgāju seju no rīta, un pirms gulētiešanas.
Uzreiz pēc mazgāšānas āda ir mitra, mierīga-nav sajūtas,ka ātrak gribas uzsmerēt krēmu. allerģiskas reakcijas arī nebija.
Sastāvs šķiet labs- gan augu skvalāns, termālais ūdens, aveņu sēkļinu eļļa,un vēl kompleks , kas palīdz atjaunot aizsargbarjeru.
Manai ādai  patīka.



2. eļļas balzāms- paredzēts tiešām ļoti sausai ādai, manai sejai tomēr bija par smagu, jp veido kā eļļas aizsargplēvīti, mitrinot.  Es pamēģināju arī rokām-un šeit bija daudz labaka sajūta. manām rokām tieši pietrūkst tas. Baro un mitrina ādu, un tā komforta sajūta paliek  diezgan ilgi. Mazulim es testēju un kajinām-kur  bija sausa vietiņas, un tas palika gaišākas,un maigas.

Milzīgs pluss, ir tas, kas šie līzekli ir bez smaržas. tā var būt viegli ,viegli manāma.

Anete