Ķermeņa masāža
17.03 13:00-16:00
Brīvo vietu skaits: 1
Sastāvdaļas:
1 glāze milti
1 glāze kefīrs
1 ola
1 tēj.k cepamais pulveris
šķipsniņa sāls
Pagatavošana:
Kefīru samaisam ar miltiem, lai nav kunkuļi.Pievienojam olu, sāli, cepamo pulveri. Izmaisam ar putojamo slotiņu.
Apsedzam un ļaujam 10 minūtes nostāvēties.
Pannu ar otiņu apsmērējam ar eļļu,var arī bez eļļas. es pirmo partiju cepu uz eļļas, bet tad man iepatikās vizuālais pankūkām, ja tiek ceptas uz sausas pannas.
Ar ēdamkaroti lejam mīklu. Tā,lai veidojas mazas plānas pankūciņas. Mīklu lejam vienā punktā, tā pati izlīdzināsies, patecēs vienmērīgi.
Cepam zem vāka uz nelielas uguns līdz virspuse apžuvusi.
Apgriežam otrādi un apbrūninam no otras puses.
Pasniedzam ar biezpienu, ievārījumu, ogām vai pat dārzeņiem.