Mayeri - veļas mazgāšanas līdzekļi

Mayeri - veļas mazgāšanas līdzekļi

28. Oct 2019, 16:43 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Kopš mūsu ģimenē ir ienācis bērns, es ļoti skatos līdzi tam, kādu sadzīves ķīmiju, mazgāšanas līdzekļus un ziepes mēs ikdienā izmantojam.

Kamēr Eliots bija mazs bēbītis, bijām ļoti iecienījuši tribio produkciju! Nu labi, ļoti daudz no tribio izmantojam arī šobrīd vēl, jo mums ļoti, ļoti patīk.. taču augot lielākam, es mēdzu tieši veļas mazgāšanas līdzekļus pamainīt arī uz citiem ražotajiem, bet ar svarīgu noteikumu- lai ir videi un mums pašiem nekaitīgs līdzeklis!! 

Tieši tāds produkts ir Mayeri, kuru mums bija iespēja patestēt pateicoties Māmiņu Klubam.

Izlasot aprakstā par testējamo produktu man ļoti palika atmiņā teikums, par to, ka līdzekļi ir paredzēti ģimenei ar maziem bērniem, alerģiskiem cilvēkiem un astmātiskiem cilvēkiem, kā arī patērētajiem , kuriem rūp cilvēku radītā ietekme uz apkārtējo vidi..

Tieši šogad, maijā, pēkšņi, 28.g vecumā man parādījās ļoti smagi elpas trūkuma simptomi, ar kuriem vēršoties pie ārsta tika konstatēts, ka man ir astma! Tāpēc , šobrīd vēl jo vairāk es izvērtēju tīrīšanas līdzekļu sastāvu un produktus kurus izmantoju savā ikdienā. Tas bija arīviens no svarīgākajiem iemesliem, kāpēc vēlējos pamēģināt šo produktu. 

Šie  Mayeri produkti mūsu ģimenei jau no pirmajām "testēšanas" reizēm, jeb veļas mazgāšanas reizēm patiešām iepriecināja..

Minēšu vienu piemēru, ar dvieli, kuru jau labu laiku prātoju nomainīt pret jaunu, jo slaukoties vairs nav tas patīkamais mīkstums- tas palicis raupjš un pat teiktu ass.. nu nekāds vairs prieks ar viņu slaucīties. Pēc veļas izmazgāšanas un karināšanas pamanīju tūlītēju efektu, jau mitru paņemot rokas sajutu, ka tas ir palicis mīkstāks.. nu protams, ne tāds kā jauns, kā tikko veikala plauktā paņemts un ielikts iepirkumā ratiņos, taču, daudz mīkstāks kā ieliekot veļas automātā mazgāties.. prātoju, ka izmazgājot vēl pāris reizes ar šo mīkstinātāju, tas varētu kļūt ievērojami mīkstāks, tāpēc , šo eksperimentu es uzskatu par 100% pozitīvi izdevušos.

Par pašu mazgāšanas līdzekli- man ļooooti patīk, ka tas ir bez specifiskas, uzbāzīgas un ļoti izteiktas smaržas.. vēl šobaltdien atceros, kā vienreiz karstā vasarā stāvot veikala rindā man priekšā stāvēja kungs kuram bija nu tiiiiik izteikta "svaiguma" smarža no veļas pulvera, ka man tiešām gribējās spiest ciet degunu, lai nesāktu sāpēt galva.. tā protams ir gaumes lieta, un ir cilvēki kas tieši izvēlas mazgāšanas līdzekļus -  Ariel , bonux un visus citus smaržīgos mazgāšanas līdzekļus savu drēbju mazgāšanai un  nevarētu iedomāties savas drēbes tik spēcīgi nesmaržojot,  taču man, tas galīgi "nav pa ceļam"! Ne jau smarža ir svarīgākais, bet iespēja perfekti tīri izmazgāt mūšu drēbes. Gan jau visas piekritīsiet, ka bērnudārnieku mammā, veļas kalni sakrājas nemanot, uz visamz mūsu ģimenē drēbes sanāk mazgāt reizes 2 un pat visas trīs nedēļā varen bieži. Ar šo Mayeri mazgāšanas škidro līdzekli arī pamanīju, kā viens baltais krekliņš, ko Eliots bija vilcis uz bildēšanos bd,  un pēc pusdienām labi nosmērējis ar ēdienu, biju jau iemetusi "Mājas drēbīšu" plauktā, pēc vienas mazgāšanas reizes, iepriekš traips, kurš nemaz negribēja mazgāties ārā, bija kļuvis nedaudz gaišāks. Arī šoreiz es lieku cerības, ka pēc vēl pāris reizēm, šis krekliņš atkal būs velkams uz kādu svarīgāku pasākumu . 

Paldies Mayeri par iespēju iepazīties ar Jūsu produkciju, un šis noteikti būs viens no tiem produktiem, ko pamīšus citiem, izmantosim arī savām ikdienā!