Mans pavasara kāju ekipējums

Mans pavasara kāju ekipējums

13. May 2015, 12:00 laurlapa laurlapa

 Šim pavasarim tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" esmu sev iegādājusies divus apavu pārus - melnas kurpes ar baltiem punktiņiem un baltus zābaciņus. 

Melnās kurpes ar baltiem punktiņiem ir ļoti sievišķīgas, svinīgas un smukas. Tieši šīs kurpes mani uzrunāja šajā pavasarī kad esmu otrā bērniņa gaidībās un puncis vēl nav pamanāms. Ar šīm kurpēm noteikti došos pastaigās ar vīru un meitiņu pie dabas, kā arī uz kādu kafejnīcu vai tirdzniecības centru. Kurpes ir ļoti ērtas un lielais papēdis padara mani daudz garāku un sievišķīgāku. Tuvākajā laikā esmu nolēmusi iegādāties īsu, melnu kleitiņu ar baltiem punktiņiem un smuku somiņu, kas piestāvētu kurpēm. Tad būšu pavisam smuka šajā pavasarī.

Baltie zābaciņi ir ļoti smuki un tajā pašā laikā vienkārši. Ar tiem došos garākās pastaigās, piemēram, ar vīru un meitiņu uz mežu, piknikos, brīvdabas pasākumos, kad laika apstākļi var būt neprognozējami. Baltos zābaciņus vilkšu kopā ar baltām biksēm vai baltu īsu kleitiņu, līdzi paņemot arī baltu vējjaku, kas jau man ir iegādātas. 

Mīļās sievietes, aujam kājiņas un laižam pavasari baudīt!