Mans mēnesis ar Eucerin Antipigment līniju

Mans mēnesis ar Eucerin Antipigment līniju

Šogad bija jauka vasara. Man tā bija īpaši jauka, jo varēju izbaudīt savu BKA ar bērniem. Garas pastaigas gar jūru, sauļošanās un vienkārša būšana tur laukā. Tas viss bija lieliski un silti, bet katrs periods beidzas un atstāj zināmas sekas. Šoreiz stāsts par hiper pigmentāciju.

Jau agrā pavasara saulītē pamanīju, ka mans deguns un vaigi, ir nosēti ar maziem vasaras raibumiem. "Eksotiski", es noteicu pie sevis, bet nu nē... iestājoties siltākam laikam, problēma tikai pastiprinājās. Protams, neiespringu uz SPF lietošanu, tādēļ vasaras beigās man pietrūka tik rūsganāki mati, lai mainītu savu tēlu no ziemas uz vasaru. :)

Bet nāca Eucerin un piedāvāja testēt Antipigment līniju, un es īpaši nedomājot piekritu, jo pigmentācija bija mana problēma. 

Visi klāstā esošie produkti satur tiamidolu  efektīvu un patentētu sastāvdaļu, kas iedarbojas uz hiperpigmentācijas pamatcēloni, samazinot melanīna veidošanos. Klīniski un dermatoloģiski ir pierādīts, ka tas samazina tumšos plankumus un novērš to atkārtotu parādīšanos. Pirmie rezultāti ir redzami pēc divām nedēļām, un, regulāri lietojot, var nodrošināt pastāvīgus uzlabojumus.

Ko es saņēmu?

Ar UVA un UVB filtriem (SPF 30) mitrinošais dienas krēms piedāvā efektīvu aizsardzību pret saules ietekmi un samazina iespēju, ka uz ādas saules ietekmē veidosies pigmenta plankumi. Āda izskatās vienmērīga un starojoša.

Nakts krēms satur arī dekspantenolu – aktīvo sastāvdaļu, kura, kā zināms, atbalsta ādas atjaunošanos naktī. Āda izskatās vienmērīga un starojoša.

Un mans favorīts - duālais serums

Eucerin Anti-Pigment Dual serumā ir apvienoti divi serumi ar atšķirīgu iedarbību:
- tiamidols: efektīva un patentēta sastāvdaļa, kas iedarbojas uz hiperpigmentācijas galveno cēloni; klīniski pierādīts, ka, lietojot regulāri, samazina hiperpigmentāciju, novēršot tās atkārtotu parādīšanos;
- koncentrēta hialuronskābe: viena no visefektīvākajām mitrinošajām vielām, kas palīdz ādai piesaistīt un noturēt mitrumu.

Kādi rezultāti? Varat aplūkot šīs bildes, kuras, manuprāt, veiksmīgi atspoguļo efektu. Āda ir vizuāli gludāka un vienmērīgāka, pigmentācija ir samazinājusies. Pati saņemu arī komplimentus par skaistu sejas ādu.

Jā, protams, negaidīju uz pilnu pigmentācijas pazušanu, bet āda ir gludāka un gaišāka. 

Produktiem ir patīkama smarža un tekstūra, nevienā mirklī nebija smaguma sajūtas. Serums bija mans favorīts, jo pēc tā lietošanas, āda bija super mīksta un gluda. Vasaras nedarbi tika aizvākti no manas ādas. :)

Ja cīnies ar šo problēmu, varu ieteikt izmēģināt Eucerin Antipigment līniju. Arī es vēl turpināšu lietot savus līdzekļus, lai salīdzinātu rezultātus arī vēlāk.