№18: Mana stiprā klints..!

№18: Mana stiprā klints..!

24. Jan 2016, 23:47 manderina manderina

Visu nedēļu skatījos uz šo pirmo uzdevumu un visu laiku atliku pildīt. Šodien sēžot un analizējot visus jautājumus un palasot citu rakstīto sāka birt asaras. Jo analizēt savas attiecības ir visgrūtākais, kas var būt, jo tu vari saprast, gan labas lietas, gan ne tik labas. Bet tomēr, Es uz visu raugos pozitīvi un tas palīdz sakopot domas.

Ilgi domājot par ideālām attiecībam, man prātā nāk visas pasaku filmas, kur princis atrod princesi un viņi iemīlas un dzīvo ilgi un laimīgi. Bet neviens nerāda, kas patiesībā notiek viņu attiecībās un laulībā, jo zina, ka nekas nav ideāls.     Bet ja tā padomā, kādas varētu būt manas ideālās attiecības, tad es zinu, ka tam nebūtu nākotnes, jo nevienas attiecības nav ideālas un tieši tas padara viņas īpašas.

Katra diena ko dzīvoju kopā ar vīru atnes jaunas vēsmas. Realitātē mūsu attiecības ir īpašas, bet nevienmēr mēs to novērtējam. Mēs protams ķīvējamies un mīlējamies, ķircinam viens otru un pavelkam uz zoba. Sanāk arī pateikt sāpīgas frāzes vai izdarīt lietas ko nevajadzētu darīt. Bet tik un tā Mēs mīlam viens otru un tas padara mūsu attiecības ir īpašas. Protams, šobrīd pēc bērna piedzimšanas mums sanāk reti laiks divatā, bet mūsu mīlestība dēļ tā nemazinās. Tas ir posms, kam mums jātiek pāri un jāsaprot, kur mēs šobrīd esam. 

Man nekad nav bijis vīrieša ideāls. Vot tādam būtu jābūt manam vīram.. Visvairāk ko es domāju, lai vīrs mani mīl tādu kāda es esmu. Un tas ir nozīmīgs aspekts vīrietī, lai viņš pieņem otru un neskatās uz trūkumiem, bet izceļ tās labās lietas. 

Manu attiecību vajadzības:

  • Drošības sajūta - ka varu justies droša un pasargāta. Ka visas bailes pazustu un vīrs būtu mana stiprā klints.
  •  Uzticība - jo ja uzticamies viens otram, tad varam būt droši par sevi un otru.
  •  Atklātība - tā pasaka visu. Jo meli attiecībās nav savienojams. Tikai atklātība vienam pre otru var stiprināt attiecības.
  • Pieskārieni/Sekss - fiziskais kontakts nomierina, liek sajust vienam otru un justies vienotiem.
  • Mīlestība - lai arī, kas notiktu mīlēt vienam otru līdz mūža galam.
  • Atbalsts - ka ir plec uz kura paraudāt, un roka kas uzsitīs uz pleca un būs kopā ar Tevi.

Minimālais kam būtu jābūt attiecībās ir vēlme būt kopā un saprast vienam otru. Veidot ģimeni un radīt ģimenisku vidi ap mums. Ja mums katram būs degsme sirdī vienam pret otru, tad arī pārējās lietas nostāsties savās vetās. :) 

20160114190708-30745.jpg