Mana pirmā "RULLĒŠANĀS"

Mana pirmā "RULLĒŠANĀS"

06. May 2014, 10:59 Anatna123 Anatna123

Sveikas atkal! Šis ir mans otrais fotoblogs Jums! Par visu pēc kārtas..tieši tāpēc šoreiz pastāstīšu kā tad man īsti gāja pirmajā FIGURA LINE nodarbībā,kādas bija manas sajūtas,iespaidi, un protams arī par pašiem tā saucamajiem "ruļļiem"!

Protams,pirms FIGURA LINE apmeklējuma izmeklējos visā internetā pieejamo informāciju,atradu arī video,un ieraugot ,kas tas vispār ir,biju šokā,jo patiesībā neko tādu nekad nebiju ne redzējusi,ne arī dzirdējusi par kaut ko tādu. Tad nu fantazēju- kā es vispār to darīšu,kā man sanāks.. Tas ir grūti, vai sāpīgi, vai varbūt patīkami?!

20140501120633-34399.jpg

PIRMAIS APMEKLĒJUMS

    Atbraucu uz Rīgu,un taisnā ceļā devos uz Torņa ielu,kur atrodas salons. Godīgi sakot biju ļoti satraukta, bet atverot FIGURA LINE durvis tas viss kaut kur pazuda. Biju pārsteigta par to,ka tas nav ne tuvu kādai sporta zālei..pilnīgi pretēji! Salons ir ļoti mazs (ko it nemaz negaidīju), un tieši tas rada tik siltu, mājīgu sajūtu. Mani sagaidīja smaidīgas patīkamas meitenes,un izrādīja visu. Iegāju ģērbtuvītē,pārvilku sporta drēbes jeb legingus un maiciņu ,kurus pabrīdināja paņemt līdzi,jo sanāk tā- jo plānākas drēbes ,jo foršāks efekts.Sākumā mani nosvēra un apmērija,lai zinātu  manus rezultātus pēc nodarbību kursa,un tad devos uz ierādīto "rulli" .Pirms nodarbības bija jāizdzer vismaz 1,5l ūdens (protams,jo vairāk-jo labāk),un to arī jāturpina nodarbībā.

 20140501125039-66839.jpg

     FIGURA LINE ir limfu stimulējoša masāža,kas patiesībā ir ļoti svarīga lieta mūsu organismā,jo limfu uzdevums ir mūsu organisma attīrīšana,un šāda masāža stimulē attīrīšanu- gan ar urīnu,gan sviedriem (kas ir visizteiktākais) . Tieši tādēļ ūdens šīm nodarbībām ir neatņemama sastāvdaļa. Un protams pilnīgi loģiski ir tas,ka cilvēks apmeklējot šādu masāžu uzlabo pilnīgi visu savā organismā! 

      Pats interesantākais man šķita tas,ka šī pilnīgi nemaz nav tikai procedūra sievietei ar lieko svaru- tās ir muļķības! Šeit nāk daudz sieviešu ,kurām pilnīgi nemaz nav nekā lieka,un tad arī man radās jautājums- kāpēc? Lai vienkārši uzturētu sevi formā? Arī! Bet kā izrādās šai limfu stimulējošajai masāžai ir milzum  daudz plusu:

 

  1. Uzlabojas limfas un asins cirkulācija;
  2. Uzlabojas zarnu trakta darbība;
  3. Uzlabojas vielmaiņa;
  4. Uzlabojas locītavu stāvoklis;
  5. Samazinās pietūkums;
  6. Samazinās galvassāpes;
  7. Samazinās ādas slimību simptomi;
  8. Samazinās celulīts;
  9. Samazinās svars;
  10. Darbojas kā pīlings;
  11. Uzlabojas miegs;
  12. Relaksē;
  13. Samazina grumbas, u.t.t.
 
    Masāža sākas no pēdām,un virzās pa visām problēmzonām uz augšu,tieši tā,kā darbojas limfu sistēma. Pozas nodarbības laikā mainās veselas 18 reizes,tādēļ gluži par masāžu es to nenosauktu ,kaut vai dēļ tā vien,ka nākas arī pastrādāt jeb nedaudz pavingrot- bet tas jau ir tikai un vienīgi pozitīvi! :)
Pati procedūra man šķita sāpīga,it īpaši manās "problēmu zonās"-tur kur visvairāk liekā un celulīta. Interesanti ir tas,ka ruļļi ir no koka,bet to pamatā nāk siltums,kas ir infra sarkanie stari-tie arī stimulē lielāku efektu.  Pirmās pozas ir grūtākas- tur vairāk jāpietupjās,jāpaliecas,bet pēdējas ir "slinķu" pozas jeb tādas kurās tiešām nav jādara nekas.
20140501125104-59150.jpg      20140501125119-11135.jpg
  Kad masāža nonāca līdz vēdera apakšai,man kļuva slikti- sareiba galva.. bet tas mani it nemaz nenobiedēja,jo pirmkārt meitenes ir ļoti atsaucīgas,un ātri vien ar ūdens palīdzību  un svaigu gaisu palīdzēja atgūties, otrkārt- es jau zināju,ka pirmā reize tāda varētu būt. FIGURA LINE  meitenes brīdināja,ka  ar manu lielo svaru tā arī varētu būt. Plus pie visa vispār neesmu radusi pie nekādas fiziskas slodzes jau kādu laiku.  
       Es negrasijos padoties,tādēļ slikto pašsajūtu ātri vien aizmirsu,un tas laikam arī bija pareizākais!  
      Nodarbības laikā mani konsultēja uztura speciāliste- apspriedām kāds ir mans ikdienas uzturs,ko no tā noteikti jāizslēdz,un kas ir produkti ,kurus ir jāēd vairāk! (par to jums pastāstīšu citreiz)
 
Esmu laikam pārāk izplūdusi sīkumos,bet man ļoti gribējās ar Jums padalīties visā ,kas ar mani noticis! :) 20140501125212-94840.jpg
 
 
Tagad vairāk atrodos Siguldas FIGURA LINE salonā. Lieliski ir tas,ka man nav jādomā ,kur atstāt mazo,jo viņš ļoti labprāt pavada laiku ar salona meitenēm!Reizi nedēļā mēģinu aizbraukt arī uz Rīgas salonu.  Ar savu uztura speciālisti Ilzi sazinos katru dienu- rakstu ko ēdu,cik dzeru, un kā kopumā jūtos! Pats pozitīvākais ir tas,ka MAN NAV DIĒTA! Es vienkārši mācos ēst pareizi! Baudu visu,un atļaujos arī apēst kūkas gabaliņu.. būšu jau pateikusi par daudz..:D
 
 TAD LĪDZ NĀKAMAJAI REIZEI!!!
Anatna123 Anatna123 06. May 2014, 15:26

Bet varu teikt ka ir tā vērts !!! 😉 Veiksmi !😉

01. May 2014, 13:37

Veiksmīgi!