Mana izvēle no calixte.lv

Mana izvēle no calixte.lv

29. Aug 2013, 17:32 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Izlasot šo konkursu, uzreiz domas raisijās par patīkamo...atpūtu guļot.

Man, kā jau katram cilvēkam, ir nozīme labam miegam, un viens no priekšnosacījumiem, labam miegam, ir vieta, kur tu to pavadi. Jā, protams, viens ir gulta, un to mēs izvēlējāmies vislielāko, kas bija 220x240cm, tāpēc arī gultasveļas izvēle ir sarežģīta.

Viens no labas gultasveļas priekšnosacījumiem ir tās kvalitāte, man ir ļoti svarīgi, pirmo reizi to paņemot rikās, sajust tās mīkstumu un patīkamību ādai.

Otrs nosacījums ir tās krāsa, jo visbiežāk pieskaņoju to guļamistabas interjeram, par cik, gulta visu laiku gultas veļa tiek tikai smuki saklāta un pārsegta ar pārvalku, nevis nolikta nost.

Trešais nosacījums, protams, cena, bet jāatceras, ka bieži vien tomēr nedrīkst nožēlot naudiņu un iztērēt to lietderīgi, kā piemēram, kvalitatīvas gultasveļas iegādei, kas visbiežām nemaksā maz.

Bet vienmēr ir jāatceras, ka mēs tur pavadam 3 daļu savas dzīves, tātad pavadītajam laikam jābūt pēc iespējas patīkamākam.

Un visbeidzot...manis izvēlētais gultasveļas komplekts no www.calixte.lv ir Antique Fuchsia, jo man ļoti patīk tās krāsa, vienlaicīgi saskaņojot tumšo ar gaišo un tas, ka ir iespēja iegādāties arī gultas pārklāju un saskaņotus spilvendrānus.

Ar cieņu, Arbiks.

Izvēlies gultasveļu savai ģimenei no calixte.lv un laimē!

20130821140304-56524.jpg