Māmiņu Kluba mamms testē: BIODERMA intensīvi mitrinošs serums jutīgai ādai HYDRABIO

Māmiņu Kluba mamms testē: BIODERMA intensīvi mitrinošs serums jutīgai ādai HYDRABIO

13. Jun 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sievietēm vajag sevi palutināt un ikdienā neaizmirst par savu labsajūtu un skaistumu, tāpēc Māmiņu Kluba mammas testēja Bioderma intensīvi mitrinošo serumu jutīgai ādai Hydrabio, lai sagaidītu vasaras skaistas un mirdzošas!

Bioderma intensīvi mitrinošais serums jutīgai ādai Hydrabio nodrošina intensīvu ādas mitrināšanu. Tas ir bagātināts ar glicerīnu un hialuronskābi, kas nodrošina nekavējošu un intensīvu mitrināšanu un lielisku komfortu. Hipoalerģisks, bez parabēniem.

BIODERMA rod iedvesmu izveidot ādas kopšanas līdzekļus, kas atjauno tās dabisko līdzsvaru un stiprina to.  BIODERMA ir radusi bioloģiskus un noturīgus risinājumus mūsu ādas veselībai un skaistumam.

Māmiņu Kluba mammai Nellijai ir kombinēts ādas tips, bet ziemas un pavasara periodā viņas āda ir ievērojami dehidrēta, zaudējusi dzīvīgumu, tāpēc iespēja izmēģināt Hydrabio serumu bija lieliska iespēja, lai atjaunotu ādas dzīvīgumu, jo, kā saka Nellija, tas ļoti labi mitrina sejas un kakla ādu, pēc uzklāšanas radot patīkamu svaiguma sajūtu. Šī iemesla dēļ viņa Bioderma Hydrabio serumu iesaka arī citām sievietēm.

Par saviem iespaidiem dalās arī Zane, kurai ir problemātiska sejas āda: “Serums viegli klājas un pēc tā lietošanas nepaliek taukaina sajūta. Pēc tā lietošanas āda kļuvusi maigāka.” Savukārt Monta atzīst, ka pēc seruma lietošanas mazinājusies taukainība sejas pieres un zoda daļā, bet pēc uzturēšanās saulē ar Hydrabio āda tiek lieliski mitrināta. Šī iemesla dēļ viņa iesaka to lietot arī citām sievietēm, kurām nākas uzturēties intensīvā saulē, jo ar seruma palīdzību ādu iespējams labi pabarot un mitrināt.

Māmiņa Melānija, kura arī izmēģinājusi Bioderma Hydrabio serumu, dalās ar saviem iespaidiem: “Ar Bioderma intensīvi mitrinošo serumu esmu novērojusi ādas struktūras uzlabošanos. Mazāk pigmentācijas plankumu, mazāk pumpu, un āda kļuvusi veselīgāka. Šis serums ir tieši tas, ko meklēju!” Viņu papildina Amanda, piebilstot, ka serums ne tikai uzrāda lielisku efektu, bet ir ar ļoti patīkamu aromātu – maigu, neuzkrītošu un neuzbāzīgu. “Struktūra arī ir ļoti patīkama. Tas ātri uzsūcas un nav nepieciešams lietot daudz produkta, lai pietiktu visai sejai,” tā viņa. Bioderma ražotā seruma lielisko sastāvu pamanījusi un novērtējusi arī Irēna, sakot, ka produktu noteikti ieteiks arī citām draudzenēm, jo rezultātus var pamanīt jau pēc pirmajām uzklāšanas reizēm.