Māmiņu Kluba mammas testē: Bioderma barojoša dušas eļļa sausai ādai ATODERM HUILE DE DOUCHE

Māmiņu Kluba mammas testē: Bioderma barojoša dušas eļļa sausai ādai ATODERM HUILE DE DOUCHE

11. Jun 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Starp rūpēm par bērnu māmiņa nedrīkst aizmirst arī par sevi, jo, kā zināms, laimīgai māmiņai arī laimīgs mazulis. Tāpēc laiks savā ikdienā ieviest mazus rituālus, lai padarītu savu dienu foršāku, vienlaikus parūpējoties arī par savas ādas labsajūtu.

Lai palutinātu sevi, sāc ar mazumiņu, piemēram, izvēloties kvalitatīvu dušas želeju, kas tev palīdzēs uzlabot ādas kvalitāti, tātad, arī justies labāk.

Māmiņu Kluba mammas šīs vasaras sākumā izmēģinājušas Bioderma barojošo dušas eļļu sausai ādai ATODERM HUILE DE DOUCHE, atzīstot to par lielisku produktu, kuru ne tikai uz palikšanu ieviest savā kosmētikas plauktiņā, bet arī ieteikt draudzenēm, jo, kā saka Nellija, viena no Māmiņu Kluba blogerēm, ar labiem atklājumiem jādalās arī ar citiem.

Māmiņa Nellija pēc Bioderma dušas eļļas izmēģināšanas stāsta, ka viņai ļoti patīk neuzbāzīgais dušas eļļas aromāts, kā rezultātā to lieto pat visa ģimene. Ne velti, jo Bioderma barojošā dušas eļļa ir paredzēta lietošanai gan pieaugušajiem, gan bērniem un zīdaiņiem, jo tā ir hipoalerģiska, bez parabēniem, konservantiem, ziepēm, sulfātiem un krāsvielām.

“Pēc lietošanas tiešām ir sajūta, ka āda ir papildus mitrināta un neprasās pēc dušas vēl ieziesties ar ķermeņa losjonu vai eļļu,” ar saviem novērojumiem dalās Nellija. Tam pievienojas arī Zane, atzīstot, ka pēc dušas eļļas lietošanas krēmu vairs nav nepieciešams lietot.

Nellija nebūt nav vienīgā no Māmiņu Kluba mammām, kura izvēlas Bioderma radīto dušas eļļu lietot visai ģimenei. Arī māmiņa Amanda atklāj, ka to lieto gan pati, gan arī savai mazajai meitiņai, kurai ir sausi ādas pleķīši, taču pēc dušas eļļas regulāras lietošanas tie mazinājušies. “Konsistence ir eļļaina un labi puto, strādā fantastiski,” par savām sajūtām stāsta Amanda. Viņai piebalso arī Zane, kura saka, ka augsti novērtē dušas eļļas struktūru: “Kad uzklāju uz ķermeņa, rodas sajūta kā apsegtos ar zīdu, ziepējoties lēnām parādās putiņas.” Arī māmiņa Žanna dalās ar saviem iespaidiem par Bioderma dušas eļļas lietošanu: “Biju pārsteigta, ka tā tik labi puto! Izlasot, ka tā ir dušas eļļa, uzreiz nodomāju, ka neputos, bet biju patīkami pārsteigta. Pēc dušas nepalika sausa āda un nebija velkošās sajūtas kā līdz šim. Par smaržu vispār esmu sajūsmā.”

Visas Māmiņu Kluba māmiņas, kuras izmēģinājušas Bioderma barojošo dušas eļļu sausai ādai ATODERM HUILE DE DOUCHE, vienbalsīgi atzīst, ka produkts savā būtībā ir lielisks, jo pilnībā attaisno savu nosaukumu, bagātīgi pabarojot ādu. Māmiņa Linda saka: “Mazgāšanas līdzeklis ir viegls, glāsmains ar debešķīgi patīkamu un vieglu aromātu, kas liek sajusties kā īstā ziedu pļavā. Uzklāta uz ādas, eļļa pārvēršas par kaut ko līdzīgu vieglam losjoniņam un uzreiz sajūtu, ka āda tiek pabarota.”

ATODERM HUILE DE DOUCHE dušas eļļa maigi nomazgā ādu, nodrošina mitrināšanu 24 stundu garumā un nekavējošu komfortu jau no dušošanās brīža.

Dušas eļļas izmeklētais sastāvs, kurā ir 33% lipīdus papildinošu un mitrinošu vielu, intensīvi baro ādu, bioloģiski nostiprina ādas aizsargbarjeru, veicina mitruma saglabāšanos ādā un mazina savilkuma sajūtu. Pateicoties SKIN BARRIER THERAPY® patentētajam kompleksam, āda tiek pasargāta no baktērijām, kas rada kairinājumu. Dabiskais, patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Āda ir maigi un saudzīgi notīrīta, mitrināta un aizsargāta no baktērijām, kas rada kairinājumu