Māmiņas, piedāvājam testēt komplekso Nioxin sistēmu!

Māmiņas, piedāvājam testēt komplekso Nioxin sistēmu!

07. Oct 2013, 00:06 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs zinām, ka daudzām māmiņām pēc dzemdībām nākas saskarties ar matu veselības problēmām, ar galvas ādas veselības problēmām, un tieši tāpēc ļausim jums uzzināt, kā Nioxin tajā visā var palīdzēt!

Pirkt dārgus līdzekļus negribas, jo tas vienmēr ir kā "kaķis maisā", bet te Māmiņu Klubs piedāvā unikālu iespēju - testēt šo sistēmu pilnīgi bezmaksas, apmaiņā pret atasuksmi, kurā jūsu uzdevums būs pastāstīt, kas un kā patika, vai iesakāt citiem šādu sistēmu, un vai lietosiet to arī turpmāk.

Testēšanai piedāvājam Nioxin sistēmu galvas ādas un matu kopšanai, kurā iekļauts šampūns, kondicionieris un ārstnieciskais līdzeklis galvas ādai.

Lai pieteiktos testiem, pieteikumā norādi:

- vārdu, uzvārdu, lietotājvārdu portālā

- matu stāvokli - krāsoti, dabīgi utt.

- matu struktūru - plāni, biezi utml.

- kāpēc tieši tev būtu jāizmēģina šī sistēma

- pieteikumu sūti līdz 9.oktobrim uz e-pastu kristine@maminuklubs.lv!

Pēc 3 nedēļām GAIDĀM TAVU ATSAUKSMI!

Māmiņu Klubs

ONLINE TV ieraksts: konsultācija ar frizieri un matu speciālisti


20130906123631-12819.jpg

Nioxin piedāvā personalizētu trīs pakāpju sistēmu, kas attīrīs un kops galvas ādu, nostiprinās matus pret lūšanu, un liks jebkuriem matiem izskatīties kuplākiem un izteiksmīgākiem tikai 4 nedēļu laikā! Reāls vizuālais efekts. Un šos produktus var lietot ikviens. Bieži vien cilvēkiem, kam nav nekādas matu problēmas, no dabas ir plānu matu struktūra – arī šeit der Nioxin. Mati kļūs vizuāli apjomīgāki un daudz patīkamāki taustei.” 

Nioxin nesola ataudzēt matus, bet gan palīdzēs Taviem matiem augt veselīgākiem un stiprākiem, vizuāli padarot tos kuplākus!

 

Kripatiņa Kripatiņa 25. Oct 2013, 11:36 Selina12

Cik ilgi lietoji? Es šobrīd lietoju Nioxin matu kopšanas komplektu, tūlīt jau būšu iztērējusi, bet rezultātu pagaidām nekādu.

Mamuķītis Mamuķītis 07. Oct 2013, 12:32

Būtu ļoti vērtīgi pieteikties!

Liene Krúza Liene Krúza 07. Oct 2013, 12:32

Ui,ka man sitais dereja pec pirma bernina dzimsanas. tagad esot gaidibas,mati ir superigi