Māmiņām atpazīstamā amerikāņu ražotāja Ju-Ju-Be somiņas tagad arī Latvijā - absolūts jaunums!

Māmiņām atpazīstamā amerikāņu ražotāja Ju-Ju-Be somiņas tagad arī Latvijā - absolūts jaunums!

25. Sep 2016, 00:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas! Latvijas tirgū parādījušies mums zināmā amerikāņu somiņu ražotāja Ju-Ju-Be jaunumi.

Es pati esmu 10 mēnešus vecas meitiņas mamma, lietoju ratus ar somiņu katru dienu, vienalga - vai tās ir ilgstošas pastaigas svaigā gaisā, brauciens ciemos, pie ārsta, vienmēr vajag, lai kāda no nepieciešamajām lietām būtu līdzi.

Līdz šim man bija somiņa, ko pirku Vācijā, BabyMove. Es to uzskatīju par kvalitatīvu, labu somiņu, bet tās ārējais izskats nekad mani nepriecēja, jā un funkcionalitātes pakāpe arī tai bija samērā zema, kā izrādījās jau vēlāk.

Atcerieties joku par dāmu somiņu, par to, ka vajadzīgā lieta tev vienmēr atradīsies pašā apakšā? Tad lūk, Žu-žu-Be lauž stereotipus! Katrai lietai somiņā ir sava vieta, un to vienmēr var viegli atrast.

20160824173342-88046.jpg

Es nekad neesmu bijusi vienaldzīga pret kvalitatīvām, skaistām un funkcionālām lietām, un mani uzreiz ieinteresēja Ju-Ju-Be somiņas, divas manas draudzenes, kas arī ir jaunās māmiņas, man ieteica šī ražotāja somiņas, un es sāku pētīt informāciju internetā, atsauksmes. Man uzreiz bija jābrīnas par milzīgo šī zīmola piekritēju skaitu visā pasaulē, atsauksmes sociālajos tīklos bija jūsmīgas, un arī man uzreiz gribējās izmēģināt, lai saprastu, kas tad tas tāds ir.

Es kļuvu par laimīgu Ju-Ju-Be somiņas īpašnieci pirms 3 mēnešiem, un novērtēju tās priekšrocības praktiski jau kopš pirmās dienas. Man somiņas modelis saucas HohoBe. Tā ir maza, kompakta somiņa, ļoti laba pēc izskata un arī ļoti ērta. Šajā somiņā ir padomāts par visu līdz pat sīkumam, iekšā ir nodalījumi, ko izmantoju bērnu lietām, tur man ietilpst: 3 autiņbiksītes, 1 siekalu lacīte, maiņas apģērba komplekts (bodijs, bikses, zeķītes, jaciņa), apjomīga mitro salvešu paciņa, liela izmēra naudas maks, ķemme, sauso salvetīšu paciņa, dezinfekcijas līdzeklis rokām, matu gumijas un sprādzītes bērnam, un vēl daudz visādu sīkumu. Ērtība ir tajā, ka katra lieta atrodas savā vietā, iekšā ir visu veidu kabatas, gan ar rāvējslēdžiem, gan bez, dažādu izmēru, un atverot somiņu vienmēr viegli no tās var izvilkt vajadzīgo lietu! Gribu uzsvērt, ka materiāla krāsa iekšpusē ir gaiša, manā variantā - bēšīga, un tas arī atvieglo somas satura redzamību.

Atsevišķu paldies šī modeļa somiņas ražotājiem gribas teikt par "māmiņas nodalījumu", kur ērti ievietot dokumentus un citus sīkumus, kā arī - atslēgu saišķi var viegli piestiprināt pie elastīgas gumijas, kas ļauj atvērt un aizvērt durvis, neizvelkot atslēgas no somiņas, un nevajag uztraukties par to, ka atslēgas no somas var izkrist un pazust!

Manā somiņā ir iekškabata, kurā var ielikt arī pārtinamo paklājiņu, kas nav sevišķi liels izmērā, un tomēr - pietiekošs; šai kabatai ir CrumbDrains™ funkcija, visus sīkumus un kripatas no šīs kabatas var viegli izbērt no šīs kabatas pa speciālu atveri, un šajā kabatā es parasti lieku sausbaranciņas vai sausiņus savai mazulītei. Bet pārtinamo paklājiņu izmantoju tā tiešajā izmantošanas veidā un arī palieku sev apakšā, ja ir nepieciešamība piesēst mitros laikapstākļos vai uz ne pārāk tīras virsmas. Attīrīt paklājiņu pēc tam var vienkārši - ar krāna ūdeni. 

Iekšējās sānu kabatas ar siltinājumu Tinusuleit lieliski uztur temperatūru, ja kabatā jāliek pudelīte ar vēsu ūdeni, tad ūdens arī paliks vēss vairāku stundu garumā pat lielā karstumā. Un arī silts šķidrums saglabās savu temperatūru samērā ilgi. Šīs kabatas izmantoju saules brillēm vai saliekamajam lietussargam.

Katru reizi mani patīkami priecē atsevišķā kabata mobilajam teefonam, kas atrodas ārpus somiņas, un, kad dzirdi telefona zvanu, nav nepieciešamības līst somas iekšpusē, kabatu ir viegli attaisīt ar vienu roku, un telefonu var ērti paņemt. Iekšpusē materiāls ir tāds kā bārkstains, un katru reizi, kad telefons atrodas kabatā, viņš tiek tā kā notīrīts. Pat par tādiem svarīgiem sīkumiem ražotāji ir padomājuši! Šo kabatu izmantoju arī mašīnas atslēgām.

Somiņai ir skaista, kvalitatīva furnitūra, un ar īpašo lencīšu palīdzību somiņu ir viegli piestiprināt pie jebkuriem ratiem, izmantojot stiprinājumus BeConnected. Bez stiprinājumiem šī soma arī lieliski izskatās pie jebkuriem ratiem. Rāvējslēdži visi ir ļoti kvalitatīvi un viegli atverami ar vienu roku. Parastā situācijā, kad vienā rokā ir bērns, un ar otru roku mēģini attaisīt somiņu, te viss ir vienkārši izdarāms.

20160824173410-73849.jpg

Gribas vēl teikt, ka somiņas lence ir patiešām ļoti ērta, somiņa lieliski turas uz pleca un neslīd nost, kas man ir ļoti svarīgi, jo man nav pārāk plati pleci, un ar citām somām šī problēma vienmēr ir pastāvējusi.

Mana Ju-Ju-Be somiņa jau pabijusi ceļojumā, es biju ļoti priecīga, ka visas lietas vienmēr bija arī tur savās vietās, pases un aviobiļetes, vienmēr ērtā vietā, viss nepieciešamais bērnam - arī pa rokai. Izdzīvojot ceļojumu somiņa ārējo izskatu nav zaudējusi, un formu arī ne. Visus pleķus viegli notīrīt ar salvetīti vai vēsu krāna ūdeni.

Ju Ju Be – Gudras somiņas

Kas tad liek tūkstošiem jauno māmiņu visā pasaulē izvēlēties tieši Ju-Ju-Be somiņas, un kāpēc ir tik daudz pozitīvu atsauksmu par it kā parastu somiņu? Sāksim ar ārējo izskatu! Katrai māmiņai gribas izskatīties stilīgi un skaisti - un arī viņas mazulis, protams, ir labākā viņas rota, tur nu nav ko strīdēties! Bet somiņa, ir katras sievietes tēla elements, un dizaineru uzdevums, tāpat kā Ju-Ju-Be inženieru uzdevums ir radīt elegantu somiņu, kurā būtu iespējams ievietot visu māmiņai un viņas bērniņam nepieciešamo. Somiņu, ar kuru var doties sabiedrībā, un kas pasvītrotu katras sievietes izsmalcināto gaumi un attiecīgi arī to, ka sieviete seko līdzi modes tendencēm.

Kāpēc Ju-Ju-Be somiņas tiek sauktas par gudrām?

Aizsargājošais virsmas pārklājums Teflon®, kam ir traipu atgrūdošas īpašības, palīdz katram Ju-Ju-Be produktam parādīt sevi no labākās puses.

Ju-Ju-Be somiņās Teflon® ļauj izvairīties no netīrumiem, traipiem, kas bojā somiņas ārējo izskatu.Teflon® ļauj somiņai izskatīties visu laiku tīrai, gluži kā jaunai. Ir arī citi ražotāji, kas centušies kopēt Teflon, bet šī materiāla īpašības nevar salīdzināt ne ar kādiem pakaļdarinājumiem, ciņā ar virsmas pasargāšanu no traipiem.

Termokabatas pudelītēm visu modeļu somiņās strādā kā somas mini-ledusskapis, tās radītas ar labākā siltinātāja Thinsulate 3M palīdzību, kas ir 2 reizes siltāks par dūnām. Tas ir mūsdienīgs siltinātājs, kas ļauj karstiem un aukstiem dzērieniem ilgstoši uzglabāt savu temperatūru. Pudelīte ar aukstu ūdeni, atrodoties 30 grādu karstumā vairākas stundas būs vēsa. Tā lieliski tiek saglabāta arī silto dzērienu temperatūra.

Mūsdienīgā somiņa māmiņām ļauj uzglabāt sausas un slapjas autiņbiksītes, kā arī apģērbu. Materiāls kabatās ir piesūcināts ar antimikrobu līdzekli AgION® , kas samazina baktēriju attīstības risku, kā arī to nokļūšanu uz bērna lietām, ēdienā vai ūdenī! Daudz un dažādu kabatu ir paredzētas arī citām lietām - atslēgām, telefonam un dokumentiem, kam jāpaliek sausiem jebkādos laikapstākļos.

Neslīdošais audums, ērtās lences neļaus nevienai Ju-Ju-Be somiņai noslīdēt no tava pleca vai ratiem. Somiņas svars ir vien līdz 500 gramiem, tāpēc arī tās nešana neradīs diskomfortu. Lielās kabatas ar ērtajiem rāvējslēdžiemviegli noslēps visu nepieciešamo: autiņbiksītes, dvielīti, pudelītes un visu pārējo. Speciāls nodalījums pudelītēm, ēdienam un pat piena maisījumam.

Visas somiņas ir viegli mazgāt veļas mašīnā, un tās ātri žūst. Glītās vīles ir kārtīgi apstrādātas, un tās nebojā savu formu un izskatu pat aktīvas lietošanas rezultātā, materiāls nebalē saulē  un nesasalst vēsā laikā.

 20160824182517-92545.jpg

Ratu somiņas  (Modeļi BetterBe, HoboBe, SuperBe, BeLight, B.F.F.)–  speciāli somiņu modeļi, ko ērti uzkarināt un pārvadāt uz ratu roktura, tajā skaitā arī uz ceļojuma ratiem, vai vienkārši - dodoties pastaigā, un viss vajadzīgais būs ērti salikts pieejamā vietā.

20160824173513-14480.jpg

20160824173528-62302.jpg

20160824173600-10501.jpg

20160824173618-92407.jpg

20160824173632-57382.jpg

Komētikas somiņas un citas kārtības ieviešanai paredzētās somiņas (modeļi BeQuick, BeSet) – mazas un ērtas somiņas, kas ļaus izvairīties no lielas somas ņemšanas līdzi, jo tajās var salikt visu nepieciešamo. Elegantas klatč somiņas, kas rada brīnišķīgu ārējo veidolu. Viss apvienot ar daudz ērtām kabatām. Pie tam, arī mazā somiņa ir ar mitrumizturīgām kabatām un izturīgiem rāvējslēdžiem.

20160824173734-87744.jpg

20160824173749-83948.jpg

20160824173825-70381.jpg

Ja plāno kaut kur doties, tad noderēs ceļojumu somas (modeļi SuperBe, BeLight) —  tas ir tieši tas, kas tev vajadzīgs! Mīksta un akurāta, ar jautriem zīmējumiem un uzticamiem rāvējslēdžiem - tavas slapjās vai netīrās lietas vienmēr tiks kārtīgi iesaiņotas, un mazulim patiks somas košās krāsas!

20160824173839-16612.jpg

Pudelīšu termosomas (modelis FUELCELL)— ko darīt, lai mazulis būtu apmierināts un labā noskaņojumā? Viņš jāpabaro ar ko gardu un sātīgu! Termosoma pudelītēm palīdzēs ēdienam un dzērienam būt siltam pietiekoši ilgi, kā arī tā ļaus mazulim ēst ar labu apetīti viņa mīļākos ēdienus. Somā var ielikt arī karotītes, salvetītes un citus ēšanai svarīgus piederumus. Visi produktu būs atsevišķi, skaistā, stilīgā somiņā, ko var viegli izmazgāt veļas mašīnā.

20160824183144-52523.jpg

Elegantās somiņas māneklīšiem vai citiem sīkumiem (modelis Paci Pod) - neskaitot brīnišķīgu ārējo izskatu, šī somiņa pasargās arī tava bērna māneklīti no baktērijām, un ļaus ērti līdzi paņemt pat divus māneklīšus, kas tiks fiksēti ar speciālām gumijām. Bet somiņu var izmantot arī citiem sīkumiem (matu gumijas, zāles, austiņas, lādētājs utt.). Somiņu var ērti piestiprināt pie ratiem, un tā izskatīsies lieliski!

20160824173950-10765.jpg

Siekalu lacītes ar magnētu (modelis BeNeat) – ideāli palīgi mazuļa ēdināšanā.

Siekalu lacīte momentāli aizveras. Nevajag siet šņorītes vai izmantot ādu kairinošos lipeklīšus. Magnēti ir pietiekoši jaudīgi, lai mazais nevarētu noraut lacīti nost. Lacītes apakšējā daļā iestrādāta kabatiņa drupačiņām. Neielā speciālā somiņa lacītēm būs ērti paņemama līdzi, attiecīgi lacītes būs pieejamas jebkurā vietā, jebkurā laikā!

20160824183307-50742.jpg

Slavenības izvēlas Ju-Ju-Be!

20160824174216-25587.jpg

20160824174227-15438.jpg

20160824174240-17001.jpg

20160824174249-49871.jpg

20160824174307-30297.jpg

20160824174316-34474.jpg

20160824174343-56030.jpg

Kur Rīgā var iegādāties Ju-Ju-Be somiņas?

Veikalā "Bērnu Mode" 

A.Deglava iela 120, Rīga. Теl. 29250524

Internet-veikalā:

http://shop.bernumode.lv/

Māmiņu Kluba māmiņām atlaide -10%

20160824174401-20517.jpg

Ja jūs ieinteresēja somiņu modeļi un krāsas, kas ir veikala atlikumā, tad visu ir iespējams pasūtīt (un arī pasūtījumam tiks piemērota atlaide!)

Izvēlamies pasūtījumam pieejamos modeļus un krāsas TE.

Vairāk informācijas par visiem piedāvājumiem, atlaidēm un jaunumiem var atrast ŠEIT: Bērnu Mode Lenne & Mayoral в Facebook.

Uzdodiet arī savus jautājumus, rakstot uz e-pastu: info@bernumode.lv vai sazinoties Facebook.