Maijs - māmiņu mēnesis! Pārbaudi redzi!

Maijs - māmiņu mēnesis! Pārbaudi redzi!

16. May 2014, 09:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau kopš 2012. gada Dr.Lūkina acu klīnikā maijs tiek pasludināts par māmiņu mēnesi, kurā, sakot paldies visām Latvijas māmiņām par ieguldījumu Latvijas un mūsu visu nākotnē, Dr.Lūkina acu klīnika ar prieku dāvā iespēju māmiņām veikt redzes korekcijas lāzeroperāciju ar ievērojamām atlaidēm un pat bez maksas.

Tas nozīmē, ka visas māmiņas, kuras Dr.Lūkina acu klīnikā maijā veiks redzes korekcijas operāciju, saņems atlaidi:

1-2 bērni 15%

3-4 bērni 20%

5-8 bērni 30%

9 un vairāk bērni – BEZMAKSAS! 

Dr. Lūkina acu klīnika savu darbu uzsāka 2003. gada nogalē, kad redzes korekcijas operācijas Latvijā vēl nebija guvušas popularitāti pacientu vidū. Pateicoties ārstu augstajai profesionalitātei, kā arī individuālai un sirsnīgai pieejai katra pacienta vēlmēm un vajadzībām, mūsu darbam uzticību jau ir izrādījuši vairāk kā 10 000 ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu pacientu.

Medicīnā nenoliedzami ļoti svarīga loma ir tieši tehnoloģijām, ko pielieto ārstēšanas procesā. Dr. Lūkina acu klīnikā redzes korekcijas veic ar šobrīd pasaulē ātrāko lāzeru WaveLight EX500, kas nodrošina ātru dzīšanas procesu un ļauj noteikt operācijas iznākumu.

Mūsu prioritāte ir Jūsu drošība, tāpēc strādājam ar visjaunākajām tehnoloģijām, kas nodrošina precizitāti un teicamu rezultātu.

Protams, mums rūp arī pacientu emocionālā labsajūta, tāpēc mūsu klīnika ir veidota tā, lai Jūs tajā justos komfortabli un vienmēr gaidīti! 

Lai skaists, mīlestības un prieka pilns maijs ikvienai māmiņai!

Uzzināt sīkāku informāciju par šo akciju un pieteikties konsultācijai var, zvanot pa tālruni 67288180.