Lindex Starptautiskajā sieviešu dienā izceļ sieviešu vienotības spēku

Lindex Starptautiskajā sieviešu dienā izceļ sieviešu vienotības spēku

04. Mar 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties Starptautiskajai sieviešu dienai, Lindex piedāvā “Extended” kolekciju, kurā mazāk ir vairāk, un izceļ sieviešu vienotības spēku ar kampaņu, kurā piedalās Lindex darbinieki. Modes zīmols arī ziedo 10 procentus no pārdošanas ieņēmumiem 8. martā WaterAid darbam, lai atbalstītu sievietes visā pasaulē.

“Lindex mērķis ir stiprināt un iedvesmot sievietes it visur pasaulē. Sievietes nav tikai lielākā mūsu klientu daļa — daudzi mūsu darbinieki un tie, kas strādā mūsu piegādes ķēdē, ir sievietes. Es lepojos ar mūsu Lindex darbinieku aizrautību un mūsu kopdarbu, lai kļūtu par pozitīvu spēku sievietēm”, saka Suzanne Enboge (Susanne Ehnbåge), Lindex ģenerāldirektore.

Nedēļā pirms Starptautiskās sieviešu dienas Lindex uzsver sieviešu vienotības nozīmi, rīkojot kampaņu, kurā piedalās sievietes, kas kopā strādā uzņēmumā Lindex. Kampaņa atspoguļo šo sieviešu unikālo saistību, draudzību un veidu, kā viņas stiprina un iedvesmo cita citu.

Kampaņā tiek arī demonstrētas Lindex jaunās kolekcijas “Extended” preces. Ar nenovecojošo klasiku, pievēršanos detaļām un augstākās kvalitātes audumiem, tā ir izsmalcināta un minimālistiska kolekcija, kur mazāk ir vairāk. Kolekcija ir pieejama lindex.com un arī veikalos, sākot ar 10. nedēļu.

8. martā Lindex arī izcels WaterAid svarīgo darbu, atbalstot sievietes visā pasaulē. Sievietes ir tās, kas visvairāk cieš no tīra ūdens un higiēnas trūkuma, jo tas bieži vien ierobežo sieviešu iespējas iegūt izglītību un spējas realizēt savu potenciālu. Tādēļ 8. martā uzņēmums Lindex 10 procentus no pārdošanas ieņēmumiem ziedos WaterAid un viņu darbam, lai palielinātu piekļuves iespējas tīram ūdenim, sanitārijai un uzlabotai higiēnai pasaules nabadzīgākajās kopienās.