Lietus mētelītis ratiem

Lietus mētelītis ratiem

07. Mar 2017, 19:44 Elionore Elionore

Pieļauju, ka neesmu ne pirmā, ne pēdējā, kas kaut ko tādu izdomājusi, bet varbūt kādai mammai ideja noderēs, padalīšos ar saviem "rokdarbiem".

Tā kā bērna ratiņu oriģinālā plēve bija neglābjami sabojājusies, četrus mēnešus muļļājos ar ratu aksesuāru veikalā iegādātu "universālo0" plēvi, kas nudien neatbilda maniem estētiskajiem standartiem. Maxi Cosi Mura3 ratiem atsevišķi plēvi nekādi nevarēju atrast (varbūt gana labi nemeklēju, nezinu). Ilgi lauzīju galvu, līdz izdomāju - šūšu pati! 

Vietējā audumu veikalā iegādāju ūdens necaurlaidīgu audumu (laikam vējjaku audums skaitās) - apmēram 4 - 6 EUR/m. Bez žēlastības veco oriģinālo plēvi sadalīju reizinātājos, pārvilku detaļas uz jaunā auduma un sašuvu kopā. Beidzot ir plēve, kas atbilst manai gaumei :) 

Jāpiebilst, ka audums nav caurspīdīgs, bet ir plāns un gaismu cauri laiž. Kā arī, pa tik lielu lietu, lai lodziņš būtu ciet, parasti nestaigājam, bet, arī tad, ja gadīsies tā, ka tomēr jāaizver, meita visdrīzāk gulēs. Pagaidām tādu baigo lietu ratu mētelītis piedzīvojis nav, bet dušas testu un sniegu pārdzīvoja godam. Esmu priecīga par izdevušos risinājumu! :)

Elionore Elionore 07. Mar 2017, 23:05 Softix

Hmm. Droši vien viss ir kā pierod - dzīvojam daudzdzīvokļu mājā, 3. stāvā. Tā kā rati ērti izjaucami, apakšu salocītu un pieslēgtu turam lejā, trepjtelpā, kulbu ar bēbi nesu augšā. Bet nu mums kaimiņi pieklājīgi un durvis ar kodu. 😀 Man ar baigi patīk!

Elionore Elionore 07. Mar 2017, 22:02 ziemelbriedis

Prieks, ka pamanīji! (:

ziemelbriedis ziemelbriedis 07. Mar 2017, 21:02

paldies par ideju, domāju ka izmantošu 😀

Elionore Elionore 07. Mar 2017, 19:45

Aizmirsu piebilst, ka vēl bija nepieciešami apmēram 45cm bikšu gumijas savilktajām vietām, lai labāk pieguļ kulbai un velkro lipekļi lodziņa aizdarei (bildē loga pārsegs palocīts zem jumtiņa).