Lielisks vakars Microsoft mājā.

29. Mar 2013, 09:11 aab aab

Labrīt!

Vēl šorīt dzīvoju vakardienas iespaidos! Tāpēc ir jāpastāsta kā nu mums gāja! Gan jau foto esat redzējušas, tie ir lieliski.

Vispirms vēlos teikt, ka ir žēl, ka ieradās tikai meitenes, kas rakstīja blogus, un viņu vīri un mazie rezgaļi. Žēl, jo MK rādījās, ka pieteikušies ir daudz cilvēki! Lai nu kā, paši vainīgi, jo palaida garām kolosālu vakaru!

Kā vienmēr piektdienas vakarā, arī pirmssvētku ceturtdienā, uz ielām ir sastrēgumi un ierašanās ir tāda stresa pilna - vai es paspēšu. Bet visas paspējām un pasākums varēja sākties.

Pirmais, kas pārsteidza, bija Microsoft lieliskais dizains un attieksme. Jutos it kā būtu šeit jau kuro reizi. Uzreiz jau biju sajūsmā par pašu ēku un Microsoft stāvu. 

Kad visi ieradušies, varēja sākties pats pasākums. Pirmais un (vismaz man) gaidītākais pasākums bija ekskursija pa Microsoft Latvija telpā. Ko lai saka - es gribu tur strādāt!!! :D Tā tiešām ir vieta, kur nemaz nevar negribēt strādāt - neviens nesmēķē (nu varbūt ārpus darba slepus), brīvs darba režīms, strādā pie kura galda gribi... mmmm..... un arī bērnistaba! WOW! Reti kurā darba vietā tāda ir! Bet nu abi, siekaloties varam un uzstādīt to kā mērķi! Mērķiem taču ir jābūt, lai būtu uz ko tiekties.

Protams, ka nevarējām nepastāstīt to, kā mums ir gājis ir O365. Sanāca, ka stāstījām ilgi, bet tas jau ir labi, jo bija tiešām ļoti daudz labas lietas! Man bija prieks, ka arī Microsoft cilvēki iesaistījās sarunās, sniedza noderīgas atbildes un smējās kopā ar mums, nevis tikai sēdēja un nopietni klausījās (vai izlikās, ka klausās). Prieks, ka priekšā sēdošais Mirosoft pārstāvis smaidīja! Tas atviegloja darbu. Protams, ka man uzstāšanās auditorijas priekšā, nav nekas jauns un jutos kā zivs ūdnī, bet vienalga - sen tas nebija darīts. Sajutos savā elementā un man tas patika!

Ko pa to laiku darīja vīri un bērni? Tēvi skaidīja pakaļ bērniem, kas vai nu ēda bulciņas vai nu mēģināja darīt blēņas :D Bet bija lieliski, ka bērni varēja brīvi skraidīt, rotaļāties (bija speciāls bērnu stūris). Nereti kāds bērns izskrēja priekšā un par to bija tikai prieks, bērni bija savā elementā.

Tā kā mūsu prezentēšana ievilkās, žūrija apspriedās ātri - par to ir liels prieks. Mēs pa to laiku vārējām dzert kafiju, tēju un ēst gardās laškanapē maizītes un pļāpāt. Arī par to, ka tā kūka uz galda ir milzīga! Arī pasmieties par slaido līniju! :D 

Apbalvošana bija neformāla, pie kafijas krūzēm, bet patiesa. Es piekrītu, ka, ja būtu 7 Xboxi, tad varētu katrai pa vienam dot! Meitenes bija centušās un katrai ir taisnība, jo katrs atradām sev noderīgās lietas. Neviena neaizgāja bez balvas. Tas bija lieliski! Dāvanās tika datorpeles, gada abonementi uz O365 un klaviatūra. Jā, es tieši tiku pie klaviatūras. 

Pēc apbalvošanas turpinājām pļāpāt (arī Microsoft civēki laipni tērzēja ar mums), smieties, bildēties un vienkārši atpūsties! Jā, atpūtos, mana ģimene arī! Vīrs arī bija sajūsmā par pasākumu! Paldies arī viņam par atbalstu un meitiņai par lielo skraidīšanu!

Ziniet, kas ir smieklīgākais, ka es tieši gāju pēc klaviatūras! Vakar no rīta, domāju, ka es gribētu laimēt to klaviatūru, jo tad varētu laiski sēdēt gutā un rakstīt. Un otrs smieklīgākais ir tas, ka mana draudzene, lasot par balvu fondu, arī bija domāju, ka es tikšu pie klaviatūras. Tas tikai pierāda, ka domām ir liels spēks!

Tāpēc domāsim labas domas un tās noteikti piepildīsies!

 

Paldies MK un Microsoft par šo lielisko projektu! Paldies par iespēju izrauties no ikdienas un atpūsties! Paldies!

Apsveicu visas pārējās meitenes un Paldies Lige par atvizināšanu! ;)

 

Aab

annijalise annijalise 29. Mar 2013, 09:31

jauks raksts🌷🌷🌷
Tāpēc domāsim labas domas un tās noteikti piepildīsies!- un tam es 100 kārtīgi pievienojos, jo esmu to piedzīvojusi pati, gan ar savu izvēlēto profesiju gan nokārtojušos ģimenes dzīvi.
Bet nereti vēl pirms kaut ko vēlamies, ir jāizdomā- vai to man maz vajag, jo vēlmes taču piepildās.