Lāzers – īsts glābiņš no psoriāzes

Lāzers – īsts glābiņš no psoriāzes

27. Oct 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

29.oktobrī pasaulē tiek atzīmēta Pasaules Psoriāzes diena. Šī diena ir veltīta problēmai, kura apvieno daudzus pasaules iedzīvotājus (vairāk kā 3% jeb 62 tūkstošus cilvēku), un arvien vairāk Latvijas iedzīvotāju – psoriāzes slimniekus. Psoriāze jeb zviņēde ir hroniska neinfekcioza slimība, kura parasti skar ādu. Ar šo slimību slimo gan bērni, gan pieaugušie – parasti ar to saslimst no 10 līdz 35 gadiem un ar vecumu šī slimība lēni progresē. Psoriāze nav lipīga slimība, bet tā būtiski apgrūtina cilvēka ierasto dzīvesveidu un bieži kļūst par sociāli izolējošu faktoru daudziem slimniekiem.

Līdz mūsdienām nebija efektīvas metodikas psoriāzes ārstēšanai. Bet šodien lāzertehnoloģijas rada jaunas iespējas šīs slimības apkarošanā! Par šo efektīvu metodi un sagaiņājamiem rezultātiem stāsta Lāzerdermatoloģijas klīnikas ERA ESTHETIC ārste-dermatoloģe Anna Sviridova.

20161027132254-17350.jpg 

Lai gan šodien psoriāzi izārstēt joprojām nevar, ar lāzera palīdzību var pilnībā novērst estētiskās problēmas, kuras sagādā psoriāze, un arī paildzināt remisiju dažus gadus vai pat visu mūžu.

Cilvēkiem, kuri cieš no dažādām psoriāzes formām ar sarkanām vai zvīņainām plātnītēm, īsts glābiņš būs psoriāzes ārstēšana ar unikālo lāzeru ar krāsvielu Candela Vbeam Perfecta.

Lāzerterapija tiek noteikta vieglas un vidēji smagas lokalizētās psoriāzes ārstēšanai, ja plātnītes nesedz vairāk nekā 10% ādas virsmas.

Psoriāzes ārstēšana ar lāzeru ir mūsdienīga metode slimības ārējo izpausmju ārstēšanai, iedarbojoties uz slimības perēkļiem ar noteikta garuma lāzera viļņiem, kas atšķiras no parastajiem ultravioletajiem spektriem.

Viss psoriāzes ārstēšanas ar lāzeru process ir kā zibšņu sērija, kas vērsti uz iekaisušo ādas apvidu. Ādas šūnas mijiedarbojas ar lāzeru, kas iedarbojas tikai un vienīgi uz psoriāzes plātnītēm. Tādējādi tiek palēnināta to pārmērīga izplatīšanās un novērsts iekaisums psoriāzes skartajā ādā.

Lāzera dinamiskās dzesēšanas sistēma praktiski novērš sāpju sajūtu procedūras laikā. Pēc zvīņaino izsitumu apstrādes beigām tie ir nedaudz apsārtuši. Pēc dažiem procedūru seansiem plātnītes sāk bālēt un izzust. Uz ādas nerodas jauni izsitumi. Apstrādei ar lāzeru nav blakņu. Ādas segums ap zvīņainajām plātnītēm netiek bojāts, jo lāzera stars iedarbojas tikai uz skartajiem apvidiem.

Jau pēc pirmās procedūras var novērot manāmu efektu un ādas stāvokļa uzlabošanos, taču, lai panāktu noturīgu rezultātu, ir nepieciešams 5‒7 procedūru kurss.

20161026205539-58693.jpg 

Vbeam Perfecta ir asinsvadu impulsa lāzers ar šķidro krāsvielu un 595 nm viļņiem. Tas ir visdrošākais un efektīvākais līdzeklis asinsvadu defektu ārstēšanai uz sejas un ķermeņa, nelietojot vietējo anestēziju.

Vbeam lāzers ir paredzēts neinvazīvai asinsvadu ķirurģijai, pigmentācijas traucējumu ārstēšanai un ādas atjaunināšanai (psoriāze, ādas apsārtums, hemangiomas un angiomas, vīna plankumi (ugunszīmes), ādas hiperpigmentācija, vasaras raibumi, saules un vecuma plankumi, akne, teleangiektāzijas, sejas un kāju asinsvadi, ādas atjaunināšana, grumbas, poikilodermija, rētas un strijas, kārpas utt.).

Vbeam lāzers ļauj pilnībā izvairīties no jebkādām negatīvām sekām pēc procedūras veikšanas. Lāzers izmanto mikroimpulsa tehnoloģiju, kas ļauj panākt gan efektīvāku asinsvadu koagulāciju, gan samazināt ādas sasilšanu, tādējādi mazinot pigmentācijas izmaiņu risku pacientam. Viss tas būtiski paplašina lāzera izmantošanas indikācijas.

 20161026205426-30267.jpg  20161026205434-21611.jpg 

Pirms pirmās procedūras                            Pēc lāzerterapijas kursa

Veiksmīga psoriāzes ārstēšana ar lāzeru sniedz iespēju uzlabot dzīves kvalitāti cilvēkiem, kuri cieš no šīs kaites.

Vairāk informācijas par psoriāzes ārstēšanu ar lāzeru Jūs atradīsiet ERA ESTHETIC mājas lapā vai zvanot 25711117.

Lāzerdermatoloģijas klīnikā ERA ESTHETIC jūs varat saņemt visas nepieciešamās konsultācijas par psoriāzi un asinsvadu izmaiņām uz sejas un ķermeņa, kā arī uzzināt par citām iespējām, kā padarīt jūsu ādu veselu un skaistu.

20161027121123-75135.jpg